加拿大牛仔cap水?

342 回覆
79 Like 9 Dislike
貴圈真亂
到底佢係咩人?可以咁有“能力”完美展示搵水魚,食人血饅頭既能力。
真係估你唔到喔
佢同佢班團隊犀利囉
有幾多人去?
佢話有七十幾個 去到佢地都係班「團隊」自己圍威喂
分分鐘係大陸人
成個方法都咁支那
七十幾個, 每人$350???
哇~ 乜都使做, 又可以乘機識囡囡, 發發~~
支那姓Andy Huang
好型
仲係香港
佢3月15號先飛 同埋佢團隊另外3個人
lm
加拿大牛仔(係香港)
下?成兩年幾以家先飛?搵錢搵到最後一刻?
仲唔係完美展示咩叫港人
好似就係去 North York? 今次好玩

頭先係group見到,再睇返佢之前ig講嘅嘢
呢兩張相真係充分表現到今天的我打倒昨天的我
佢嚮往咋 佢未走㗎 可以做老共做嘅野 好似係
佢打啲嘢好撚柒好尷
大癲 咁多人賣鳩牛仔
平時係咪成日得罪人
聽聞佢同人地條女又有d瓜葛
要推 佢唔係第一次喇
我可以分享下我個單,首先係第一次牛仔搞活動時我自願去dm 佢幫佢,當時純粹想做下搞手搞下活動,咁同過佢傾過幾次電話講過點搞,佢叫我負責諗個故仔去接遊戲同遊戲中間去講,我就真係去諗咗個故仔俾佢但到最後個日完全冇用到出嚟,佢成個活動我幫佢整健康申報表,再諗遊戲挽乜,禮物送乜,但大部分都冇用過我俾嘅意見,我唔知傾嚟做乜,咁活動當日仲幫佢包禮物同搞登記位,我頂但成場活動都冇理過我咁制,簡單啲嚟講當完我工具人即棄,事後先係wts講咗一句多謝,仲要係因為係活動當日完結佢另外開咗個群,但冇加到我入去,但我所有朋友都入曬去,我就問佢係咪開咗群點解冇加我,佢話加唔到,我就問佢點解唔同我講,佢話本身想講,後面先再補多句辛苦曬,咁我唔揾佢就唔打算講?佢就請佢啲幫過手朋友食飯,但我連邀請都冇笑死
同佢傾搞活動個時有提過我有男朋友但應該會longd ,佢直接叫我分手話keep唔到的,我黑人問號。
仲有佢啲禮物都係淘返嚟的

From tg
乜原來唔係第一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞