加拿大牛仔cap水?

342 回覆
79 Like 9 Dislike
咁都唔係想食女真係唔知咩先算喇
我自己開個tg group收50蚊位頂爛佢市都得啦
受騙的真係比騙徒可恥
strong post lm都睇唔順眼條撚樣好耐 扮曬好人搞活動 實則就cap水仲要唔認 比人講中就屌返人 今舖點曬相 你仆街了
要識人點解唔係加拿大識?
未出發去萬稅之國就先交智商稅
但台灣都好似係
擺明tg 人自己開,琴日先話po 連登
趁人地瞓晒覺嗰陣回應,回回應下就潛咗
係其他group見佢講過連埋佢總共有9個人一齊飛
正視聽
搵食冇問題, 但係要做雞又要拎貞節牌坊就係誠信問題
佢既行為已經反映左佢既為人, 依家仲要叫人分手?叫人做helper又杯鳩人?抽完獎唔比獎人? 你估你背後做既小動作冇人知?
打著We connect 旗號掠水溝女,再開Tg group ban 晒啲反對聲音然後出大台聲明比啲唔知發生咩事嘅人睇。

係咪覺得好似香港發生緊嘅野呢?
坦白講,搞活動cap下錢就好平常,唔通真係做義工咩

但明買明賣,唔好聲大大用大愛幫大家、無賺錢去包裝

拎咗貞節牌坊再畀人篤爆就好柒
到依家都未回應每一個指控
條友想淡化件事?
香港人呃鳩香港人
終於放上連登屌
點解外地嘅人冇咁憎大陸人
都係因為搵香港人笨七嘅好多都係香港人
尤其係外地。唉
大陸人姓拼音,開咁多group mon住所有救生艇去加拿大港人,再加埋佢成個團隊搞咗成年都去入境加拿大,好可疑,會唔會係國安嘅人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞