加拿大牛仔cap水?

342 回覆
79 Like 9 Dislike
唔知發生咩事,係tg group見到
終於有人開po講
#HKCS0016

牛仔事件懶人包

一個由22年2月開始積極開N個tg gp,自稱連結師既人,曾係眾多tg gp入面R人請佢飲咖啡,因為佢manage好多tg gp.

佢Ig都由22年2月介紹加拿大去到同年8月開始大搞出發加拿大前既party, 價錢有150蚊一位包一盒飲品,350蚊bbq+野飲,950蚊居家DIY班。
自稱冇搵食,d錢用黎租場+買禮物。

另外一直身處香港未出發,用Toronto North York新手村owner 身份禁言+踢走質疑牛仔搵食既North York居民,原因係North York居民語氣欠尊重,有人覺得佢學咗中國嗰套禁言方法所以十分不滿。出第一篇聲明後反而完全冇提過自己踢人同ban人,只係話自己好心幫人唔明白點解俾人怪責。

同埋開N咁多個Group之後就將責任射比啲Admin(啲Admin係佢不斷周圍Connect IG page主返嚟),淨係攞咗group owner呢個彩,就連將group transfer ownership, restrict spam message呢樣咁簡單嘅嘢都做唔到,原本係啲Admin免費好心幫佢run啲group,但最後被借橋收咖啡錢落自己袋。
終於傳到黎, 笑死
https://t.me/hkcanadians_secrets
大家可以入去了解下
見到有埋人po圖,仲要係淘寶貨?!

#HKCS0037

參加過連結師幾次event 聖誕節party 350$一個人, 但我check過果到(party home)包場只係3000$ 仲要勁少野食食唔飽 玩幾個game之後就叫人自己玩board game 心水清自己計下成本
Bbq party 收完錢叫人圍爐食野吹水 咁點解我唔自己俾錢入場燒?佢送個護照套值100$?
完左bbq後 佢仲私底下叫啲女同佢同埋佢班團隊去party room 繼續下場 千真萬確 我朋友有被邀請去 佢同我講返的 根本係自肥有私心 點解淨係邀某啲人? 希望你出來誠心道歉+認罪 否則我唔排公開對話

頭先見到有人覆左呢段

牛仔🤠係邊?係咪自肥cap錢食女?講返清楚好d wor
$50比人賺合理啦
係講明唔係賺錢樣衰左D
開幾百個group 之後掉低一句想飲咖啡再格硬搵member做admin幫佢管理,拍拍蘿柚

好啦,有人出嚟質疑係咪cap水就大規模block人踢人,甚至封group(惡過共產黨

啲黨友出黎串柒柒汪汪護主點知又比人踢爆

去過活動既苦主review
留名有真人相
留名睇
叻到將成個谷封咗, 唔俾講野, 然後慢慢鏟走啲記錄
人血饅頭可恥
好撚癲
可以改名叫加拿大牛仔的秘密
一個未出發去加拿大嘅人,就搞圍爐講座活動cap水
開幾十個group累積人脈
俾人踢爆就解決提出問題的人
成件事不就十分香港人嗎?
好奇佢真人係點?見到話仲係香港?
真阿,順便cap水搵錢。
完美展示香港人搵水魚能力,到佢去到加拿大仲唔風生水氣。
佢真人肥肥地,講嘢都係kam kam地
tg 出咗樣啦
見到,係佢嚟

中間個肥仔就係佢
轉貼
lm
之前參加過BBQ,Cap水味濃 好彩淨係同啲frd去左一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞