《蟻俠3》首波評價出爐!「漫威至今最怪的電影」

271 回覆
36 Like 33 Dislike
連登仔不嬲逢紅必反 越反越紅 定律黎
弱智唔好睇戲
依家真係唔敢信影評
因為三巨頭已經引退左,
其實非marvel 迷 , 對mcu 有興趣既只係三巨頭
其他英雄根本冇咩興趣睇,
就算好似蜘蛛俠呢D 鐵膽英雄, reboot左咁多次仲有咩好傾
連登姐明明套套單飛仲收緊7億以上 蜘蛛俠19億

對比番end game前 單飛既戲平均仲高過以前每套單飛

但好多人習慣性拎套十幾億既復仇者黎套落單飛戲到

跟住話票房低左冇人睇 marvel已死咁
睇預告其實幾想睇
係衰在冇睇一二唔敢入場
咁睇返1,2啦
等睇包皮屠殺漫威宇宙
單飛?
出晒2千年3代
出左大部份sinister 6
再撚出埋dr strange + wong
含啦柒頭 其他又點計呀

套套都高過以前單飛mcu戲

好似你dc咁柒咩又reboot
Loki同What if最正
不過Loki整到好有電影感,如果係電影相信都好正
點解係用勁糞咁文雅,唔係用勁屎
咁睇Creed 3

Cha vs Kong
netflix果堆其實都係得daredevil最好睇, 其他luke cage jessica punisher defender全部差幾皮
只要你睇過she hulk果個daredevil, 應該唔會驚.

預左奶硬
thor4 DS2 都好深刻, 係負面果隻
不過當年netflix拍luke cage好似冇咁多人不滿
除左男主角show off演技, 唔覺真係好好睇。
尚氣、永恆族當時已經俾人鬧, 估唔到一山還有一山低。
Hawkeye最記得係客串的kingpin, 死未?
what if真係好睇。希望快D有S2
有排都未有,secret invasion 幾時出都未知
話春季 想快d有得睇好似幾正
即係咁,嗰時笑柒dc嗰時,dc票房例如自殺特攻隊1,svs都未出事架,
係笑柒佢套戲內容廢,同埋鬼佬都覺得佢地差唔指連登
kingpin
反而唔明點解thor1,2鬼佬都ok
thor4佢地會覺得咁差
一直覺得鬼佬對m記單飛電影好低要求
估唔到佢地咁唔鍾意thor4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞