《蟻俠3》首波評價出爐!「漫威至今最怪的電影」

271 回覆
36 Like 33 Dislike
有黑人同成套都黑人/一個白人歷史人物由黑人做係完全兩回事嚟喎
lm
phase 4就係佢哋有錢就鳩試新角色
主線都係康, 地球就係Valentina, 宇宙就dr. strange
其他成堆劇就搏撞中紅到就繼續寫無就cut
所以成個階段都係好散收收
月光騎士都好睇既
Valentina ? 地球咁多個角色
佢recruit緊個類似avengers組織啊嘛
係劇同電影都岀過場
可能拉埋去x-men到
超粒方: I like the current thing
點解個個都覺得係Chapek問題
Bob Iger 一直都仲係 Board of Director

你覺得換番Iger番嚟就一切太平實有排你cope
啲炸彈佢搞出嚟架
https://variety.com/vip/igers-big-disney-reorg-aims-to-fix-problems-he-helped-sow-1235443268/
https://whatsondisneyplus.com/bob-iger-explains-why-disney-has-to-transform-for-streaming/
點都好,必睇
套套係到搞爛gag 好撚創傷
特警新人類2
金霸王會左膠化變左傻鳩
呢套算唔算佢黑歷史
譚仔十小到大辣
鋪乜鳩 叫shehulk跳出嚟改劇情咪得
DS2咁多人屌我覺得係個trailer做得幾好昆到人
跟住出黎個落差勁大
希望Antman唔好又係咁
marvel phase 4
傳係因為之前個總裁太急趕
搞到好多電腦工程師罷工
又有導演轉人 (奇2 )
搞到出嚟啲作品pet 屎咁
炒咗佢希望 phase 5 好小小
當年係戲院第一次睇ds2 trailer
Wanda一出全場歡呼
無提過無提過無提過
而家電影咪就係第一次提佢囉
而家先開phase5
有排都未到phase6 打最強果個啦
呢個多數變體黎咋
End game左Marvel就無人睇
身邊啲人由以前新戲上前幾個月開始傾起,變到啲戲落埋畫都無提起過

等Disney+算
真,身形同埋啲動作、氣場完全冇豹嘅感覺
同CA3、黑豹1嗰陣差好遠
舊男角係真係有個豹同國王嘅feel
Loki、月騎同Wanda都其他就

結果尚氣、永恆族已經算係唔錯
Hawkeye肥皂劇嘅角度其實都ok,只係冇乜記憶點
Whatif冇興動漫向no comment
Ms Marvel比小朋友睇no cm
午夜狼人冇興恐怖片no cm
Gotg聖誕呢啲號外特輯no cm

I‘m Groot幾cute

Spidey sell情懷好睇但純論劇情嘅話都少
DS2、Thor4掛住玩客串&做多左,曬咗啲角色
冬兵獵鷹左膠到過曬龍
Blackwidow CG極出事,劇情ok但少少曬咗BW同模仿大師
Shehulk、黑豹就簡直災難

百記仲有心谷毒舌票房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞