《蟻俠3》首波評價出爐!「漫威至今最怪的電影」

271 回覆
36 Like 33 Dislike
你真係
You give feminism a bad name
尚氣直頭係成個p4最好果套
開頭都覺得麻麻,點知原來已經係最好
最慘係接棒嗰班好多 做主角但擔唔到大旗
She Hulk, Ironheart, Shuri

好啲就Kate Bishop, America Chavez
慢慢build up 返啲Character Arc 好過一嚟就擔正成套劇/戲
怪唔得怪得過DS2先?
經過Dr strange 同 black panther 後mcu 出既一色唔洗入戲院睇 曬9時間
嗰超粒方仲話黑豹2係Phase 4 17套作品入面排第二好睇,仲高過Spider Man No Way Home(第一係Loki)。

Thor 4就接近包尾
月騎反而唔入MCU
今次啲史一/世一都唔講?
肯定十級伏
Phase4主軸就係探討end game後既創傷啊嘛 我記得好似係
今次班友9成都係讚力架
劇集都無想像中重要
佢只係帶一個結果去延伸去電影
但電影都未好好咁利用, DRS2嘅紅巫就係咁
呢套就承接loki, 一個好細嘅懶人包已經可以概括到康係咩事
其他劇都係無關係或者未承接, 比如女鷹眼係乜水根本唔重要

btw, P4可以成個skip唔睇都無所謂
其實ant man 頭兩集唔差 係唔講主線劇情 搞到套戲好似好悶,
今集我估應該幾有趣 最弱嘅英雄對最勁嘅反派 如果唔搞博士個自殺特工啲噱頭野應該唔差
50蚊樓下先睇
蜘蛛俠3 > 尚氣>>>>>>other
巴士打果度都唔掂啦
marvel俾弱智睇
最近啲marvel我都睇早場幾十蚊所以蝕咗又唔肉痛 好睇先俾貴啲睇多次
真係左膠,排第三竟然係Falcon and Winter soldier呢嗰套劇,仲要高過wandavision一名,佢講第三名嘅原因係因為套劇有提及黑人問題
睇多幾套發現尚氣原來唔差
敢膽就話套野垃圾
咁我就入場睇
會唔會有永恆族2 Phase 4最好睇
班人黑豹2班人都讚到,但依套唔得
有免費飛冇理由唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞