[玫瑰打毗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2126]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
祖記單野完未
朗哥踢過曼都可能奶野
足球快報真係咁多個垃圾之中最垃圾嗰個
死左就唔反
有種貴族加妖艷嘅氣質
踢法同球員都好international
睇完呢兩條片真係跪左係到
估唔到英國都出到呢種類型嘅球會
根本屌打皇馬之流
但點解都仲未紅
Fifa update 完Sabitzer jm9著16號
猁事春秋先係
上個version 又拎返走啲真樣
反朗反咗咁耐點會唔知佢愛自己多過愛隊波
真係會期望佢好似卡叔伊巴以老帶新?
嗰陣仲成班弱智屌撚柒我
唔帶新唔緊要,今季狀態差數據刷唔到,做後備就走場屌柒球會
你有份覆佢屌你老母
當佢卡膠咁用
狗餅根本曲線幫我推
糖狗呢舖中肯
弱智?
佢嚟第一日就知佢冇態同跌watt時唔會肯乖乖地做後備
以為佢最多好似普巴摩佬咁樣不和
係估唔到佢會搵外人屌領隊
今年真係跌Watt, 冇表現講乜都冇用
有表現嘅話以佢嘅地位, 講乜都好難趕走
諗諗下真係要多謝球玉 Goat
An era comes to an end
以我角度嚟睇
佢第一日借曼城焗我哋買佢已經好仆街
嗰陣最急嘅位係防中
要買前鋒都係買卡叔ww呢類綠葉型
地位嚟講就no one bigger than the club
不過嗰陣呢句好似係空談
真係發生既話歡迎油王爸爸買我地曼聯
柒左 唔好推
有人睇重要有人睇完post
The hypothetical winners of the Premier League if Manchester City are stripped of their league titles:

11/12 - Manchester United
13/14 - Liverpool
17/18 - Manchester United
18/19 - Liverpool
20/21 - Manchester United
21/22 - Liverpool

摩爹
蘇爸b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞