[玫瑰打毗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2126]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
咁啱得咁橋啫
一直都覺得如果話要爭標既話要有個靠得住既射手或者有衝擊力/個性既球員, 未去到阿古路果d咁都要有華dee 哥斯達果d咁
而家福開始有咁既潛力, 但係馬真係對唔住 一直都唔覺有, 要留佢既話 麻煩叫佢比夠120%既力
呢啲垃圾user一早block鳩左 乜都見唔到 影撚衰晒
淨係要請返個踢控傳又有級數都難啦
請杜曹 或者 施丹
入兩球喎
主場果場呢?
睇返費Sir都係好捨得俾錢轟落前鋒位
佢教多兩年都可能會轟落Kane度
真係有人想留佢咩
定係唔屌佢老母叫佢躝 就係想佢留隊
你唔覺有啫
坦sir 覺得有咪得囉

"The qualities of Anthony Martial are so important right now to our game," said Ten Hag earlier this season. "His movements, his ball security, the pressing, let's not forget that. In my way of playing I like the type Antony Martial is because he can hold the ball. He is a target, he can link up, but he can also run behind. He has speed, he can finish and he has good pressure.

"He plays very well in a lot of aspects of football. I'm happy with that, except for his availability."
個場更加全隊都踢得好
唔包佢囉
上半場咩表現都冇
幾勁都好
出唔到就冇用
我記得之前都會報啲球員有傷出唔到係邊到傷勢,而家好似唔多有報,真係唔知究竟係舊傷復發定心理問題
公道啲講下半場冇咗佢攻唔到,唔係嗰5分鐘已經輸咗
Man City expect Pep Guardiola to leave before any punishment has come into place. [football joe]
日本世盃國腳三笘薰近期表現突出,報道指佢獲得英超豪門車路士及阿仙奴青睞,英國傳媒預測,簽人唔手軟嘅車路士今夏將以3500萬鎊向白禮頓簽入呢位亞洲新天王,躋身頂級球星行列。

《teamtalk》指出,車路士新班主保利為重組球隊可謂不惜工本,今季已花費接近6億鎊,而佢對年輕有潛質新星最感興趣,三笘薰啱晒佢口味。

白禮頓近期連場取勝,三笘薰功勞極大,近7仗交出5球1助攻,包括近3仗連續入球,佢喺邊路盤扭同射門極具威脅,已經在英超迅速冒起。

報道指,白禮頓兩年前只花260萬鎊由川崎前鋒簽入三笘薰,合約尚餘兩年,如果車路士今夏以3500萬鎊收購,相信白禮頓無法拒絕。
3500咁平唔信
對住鏝城喎
overall 黎講呢場都合格啦
會唔會同烏mm 撞位?
份約佢打哂, 貪佢英文好
個場佢傷住踢 仲要hold到下波 仲想點
費sir後生都係打前鋒
所以骨子裏最愛買前鋒
原來森林咁撚勁
聯賽盃個兩場算贏得幾輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞