[玫瑰打毗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2126]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
咪話咗蘇蛇唔夠班囉,記錯助教名之嘛
未有雲爺爺同摩佬年代英超有咩戰術可言
有資源有好球員有heart基本上都贏到冠軍
邊個最高?
Weghorst
點睇心口應該同psg同款
應該個支名龔韋珊之類之後自己鳩改
唔係冇戰術,係相對啲而家冇咁多細節,嗰時打歐洲嗰班西甲同意甲相對下風,所以特登買華朗翻嚟改戰術,我睇嗰時踢英超同歐冠係兩套戰術,英超442兩翼兩閘疊瓦進攻,歐冠4411防反加中場組織
油王爸爸 可以here we go未
格仔嗰個Gvardiol
所以開季前話坦sir要求草地長度差幾mm 都知條友唔簡單 所以主場成績變好唔係冇原因
係90年代尾2000年代初係英格蘭都仲係流行緊442,而曼聯就係打442雙翼齊飛,啲進攻唔係係中間去而係係兩邊去,邊過出波能力屈機既碧咸同突破能力出色既傑斯製造機會比兩個箭頭。

果時係仲未流行433,未有逆足內切翼。更加唔好講inverted wing back,同埋透過無球走位為隊友製造空間
佢仲調左主客座位
呢件勁
過黎同短馬爭正選
我最欣賞佢終於將班波有返士氣同心態
唔會一出事就放棄左
不敗教頭
所以真係再抬舉費sir既其實唔係佢既戰術,要抬舉費sir既應該係人事管理
每場主場開波前仲會親自踩草拎埋場地讀數
吹奏完party rodi 之後到飯?
今晚睇沙煞比入遠射
今晚列狗打士氣波
今年去咗西班牙旅行 巴塞真係好地方 陽光與海灘 有文化 有靚建築 食物又好食 咁啱撞正巴狗有波踢入埋魯營睇波

去完巴塞就明點解咁多球員鍾意踢巴
戰術一定唔夠當時西甲同意甲,如果唔係就唔只得兩次歐聯,但佢識用人同跟足球戰術潮流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞