[玫瑰打毗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2126]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
比較關心佢會唔會起個同鏝同level 青訓學院
美國佬食屎啦,邊度係爸爸
呢個比買人更重要
鬼父
紅魔加萬惡嘅金錢絕配
暫時無野難到佢,輕鬆解決
唯一攪唔掂應該係馬斯亞既傷患
好能想要kane
咁既skill set 完全可以無視年紀大速度下滑既因素
我覺得佢踢到33,34都仲可以大把貨賣
好似benz lewa 咁
係香港開個曼聯足球學校
熱狗復甦啦 今季洛里斯派膠多過神救啦
費沙科士打仲能勁
又loop
咁大個仔自己飲啦
你覺得費sir 最後一年朗隊定vps 係頭牌
朗隊
愛你 Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani
Love you 謝赫·塔米姆·本·哈邁德·本·哈利法·阿勒薩尼
唔聽講就算啦
塔米姆·本·哈邁德·阿勒薩尼在1998年畢業於桑德赫斯特皇家軍事學院後,便在卡達武裝部隊擔任少尉軍官。之後他開始於卡達政府擔任許多不同領域的職位,這包括有卡達最高教育理事會主席和卡達各機構負責人等[4];與此同時他也致力於促進國內眾多體育賽事的發展,並且擔任了卡達奧林匹克委員會主席與國際奧林匹克委員會代表成員之一[5]。2013年6月25日哈邁德·阿勒薩尼宣布遜位後便由其繼任卡達埃米爾與卡達武裝部隊最高統帥[6][7],這也使得其除了成為阿拉伯世界中最年輕的國家領導人[8][9][10],同時也是卡達有史以來最年輕的埃米爾與當前世界上最為年輕的君主[4]。

他目前已經先後娶了3名妻子並且共生下13位子女,並且亦擁有如巴黎聖日耳曼足球俱樂部等地投資股份,同時曾獲得過如法國榮譽軍團勳章等勛銜[2]。

2019年12月,馬來西亞首相馬哈迪·莫哈末到訪卡達時,哈邁德·阿勒薩尼在2019年杜哈論壇會上頒發「杜哈論壇獎」予馬哈迪,以表彰其領導能力,馬哈迪也是「杜哈論壇獎」的首名得獎人[11]。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞