[Pray for Atsu ] 車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
不過2001年嗰期都出到1100萬鎊買撚狗仲有Petit
你睇返係有人話阿布係政治問題曼城唔係
我先回你哋其實都係政治問題
雀仔軟
The Premier League title winners without Manchester City:

◉ 2011/12 - Manchester United
◉ 2013/14 - Liverpool
◉ 2017/18 - Manchester United
◉ 2018/19 - Liverpool
◉ 2020/21 - Manchester United
◉ 2021/22 - Liverpool
利記心諗 要扣分又唔上季扣
好酸姐咁樣
比返三個冠軍你都贏得唔光彩啦
就算比返13/14果年你我唔信謝4真係會出嚟慶祝
柒咗就係柒咗,現實中係冇人會唔記得
依家美國資本 郁嚟做乜
https://youtu.be/jdpxAFpeb0I

有一部份係charge不合作調查
歐超聯係咪可以正式啟動
無錯!如果個教練真係有料嘅話,係唔需要咁多時間,當初杜曹黎到半季就攞歐聯、聯賽亦都由中游位打番上第4,其實俾時間唔係問題,但都要係俾一個「啱嘅人」先值得俾架!
一日解決唔到球員被bam國家隊都冇乜可能
獌狗話係就係
Nkunku Cam
Felix Cam

Mount應該真係有機GG
遲早都gg架啦
誰成為陌生過路人
你是否都掛念這個人
Mason
跑動唔夠nkunku
波底唔夠 felix nkunku
突破唔夠 nkunku
靈活唔夠 felix
入攝又無哂

除左係青訓 完全無留低佢嘅理由
靚仔過nkunku
Passport 贏晒
親車記者講埋暑假目標係買前、中場
猛真係唔調整下心態會隨時比人掃走

HG 青訓大把上緊嚟
Ian 今年打得好,用佢頂Cucu 都得
唔好咁 你改咗名佢可能翻生呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞