[Pray for Atsu ] 車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Fofana買番嚟勁耐冇用
有作用過隻臭閪羊好多囉
早啲用可能執多幾分
買完借翻真係無保障傷咗自己食
一係就加條條款寫明傷咗就退錢
呢件季尾肯出價,我估馬體會放人

佢地今季都借走咗幾件邊緣人/半正選
重點都係咩價
其實我覺得大家對啲年輕球員用左一隊個標準
細火化呢啲其實係未ready
而家講買唔買無咩意思
先踢得一場
Ready過羊哥同犇
上得一隊就要ready,細火化本身已經係國腳
上場咁樣踢一陣有一個餐士
就算唔入我都收貨
Graham Potter has made 64 changes to Chelsea's starting XI in his 15 Premier League games in charge so far.

The 2nd most in a manager's first 15 games in charge of a club in Premier League history, behind only Thomas Tuchel at Chelsea (66). [sky]

😬Squad Instability. #cfc

係咪會有歐聯
其實係因為我地無個坐得穩正選嘅人選先推啲年青球員上一隊
未ready嘅火化都fit過收曬經嘅羊哥
好彩樸哥開始迷途知返
聯賽上前四機會唔係太大,依家咪係當練兵同比部份正選休息,歐聯先至係搏盡
所謂嘅正選都踢得差 其實andrey santos caseidi 細火化呢啲起碼要2-3年先有野睇啦
白俾咗三星期人工,就算廢都要用到佢盡

你咁樣講, 羊狗都要啦
文員果邊有空缺,可惜托哥寧願貼錢送佢去美國
點解media啲預計車最佳陣容永遠都有廢猛 同埋啲外國車迷死撐條垃圾
應該要考慮埋球隊內部氣氛問題

羊狗上季就係態度差, 阿狗寧願賠錢叫佢躝都唔比佢留係球隊
細火淨係爆過後衛、cup 過龍門果下,羊應該做唔到,射中龍比人護空龍都無法,當然再冷靜D 傳比kai 就prefect,但係正選點都Felix 行先,細火後備出黎爆兩下都夠用
對西咸睇硬Havertz + Felix
因為佢兩個訓練互含幾勁

Mudryk Havertz Noni
Enzo Felix +9+
Cucu Bashit Silva James

我估猛今場或對多會雪

因為高、簡、Zakaria 未出得
所以其中一場都係有機睇猛
呢下我地猛哥都做到
未必出noni 應該係梅同noni出一個 另一邊翼felix上
中場繼續猛加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞