[Pray for Atsu ] 車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
狙造數都只係個家族主席退位,比人ban 就罰錢搞掂,最多咪搵其他親信上去坐住先
但極大機新老細唔係大水喉
郁車使撚借啲意咩,直接郁都得喇
已經郁咗
所以今年郁曼城
歐足協20年已經查緊鏝啦
點解要拉埋阿布呢啲真政治逼害嚟講

鏝造假數證據一早揚晒出嚟啦 白紙黑字成份合約喺度
https://www.spiegel.de/international/europe/sponsorship-money-paid-for-by-the-state-a-2ad5b586-1d82-4a21-8065-f3c081cd91a4

上次UEFA定罪後CAS上訴成功
都係有錢人玩法 揾律師打程序打甩 唔係因為冇做過
咁多證據英足總都唔做野就真係政治決定喇
But the proximity of the English club to the authoritarian nation of United Arab Emirates is a political issue.

你自己篇文都有講啦
未撚咁天真啦
未又係政治問題
如果fund嗰間agent係英國佬甚至傳統歐洲國
未又立即扮睇唔到
[We’ll Never Die] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2125]
https://lih.kg/zjhMupX
#587 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

愛華頓仲慘, 全盛期就係因為猁犬搞事
連歐洲賽都冇得踢
請哥狗pls
葉子健班撚樣終於收皮
呢個就死撚開啦
達蛇3年計劃
好想要哥狗
咩意思其實
9x年點土豪
原來99年獌3冠王,車狗聯賽只係同佢地差4分
Melody Marks
搞到我地嗰嗰腳軟
嗰時車已經係出名八國聯軍
同埋講乜曼聯係貴族味
我唔係嗰個年代都知曼市啲球迷幾咁爛仔
簡東拿飛腿踢鳩球迷呢啲嘢啦
唔係成績差
未有油王時點土豪
一開始講起草皮都告
我就回應草皮只係枝節重點係做假數
然後你就話冇證據老屈
到我拎埋證據出嚟
就斷章取義抽一句話有證據都係政治問題
咁樣東拉西扯討論有咩意思

你可以覺得鏝無辜 我又唔係鏝迷wfc
反正事實就係有ground落charge
咪一齊食花生睇戲囉
果陣窮到破產 先有油王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞