[Pray for Atsu ] 車路士球迷討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
🚨 JUST IN: The European Super League is back! Real Madrid, Barcelona and Juventus understood to have contacted more than 50 clubs in the hope of creating a new tournament. Plans underway to launch 60-80-team tournament that would replace the UCL. @SamWallaceTel #FCB ⚽️
【查比亞認為迪勤懷斯比卡斯美路及湯馬斯出色】
喺接受里奧費迪南訪問嘅時候,紐卡素右閘查比亞直言韋斯咸嘅迪勤懷斯,比起卡斯美路以及湯馬斯係一個更好嘅防中︰「喺上次對陣韋斯咸嘅時候,佢頻頻破壞我哋嘅進攻,佢好強大。難以置信咁好,可能係喺世界其中一位最強嘅防中。」
仲敢搞?😳
羊每年任務:比英格蘭球會掃地出門
Real Madrid, Barcelona and Juventus唔搞既話,會破產
uefa 又唔敢對呢幾隊落手
一路暗地裹謀反都冇後果
比我都玩大佢
政府唔同意已經搞唔到,有後果無後果又點
之前話會罰又話禁歐戰但之後冇左件事
英超果幾隊簽晒agreement
要英超agree先可以踢其他比賽
簡直係打工仔嘅典範
Mm Felix Nkk 未證明到自己嫁 唔好咁老定 諗住可以放埋隊入面最有級數既attacker
又嚟
給19歲的盧卡古
冇英超,一定搞唔到

uefa識做既放多幾個位比英超打歐聯好過喇
根本有競爭力既都冇幾多隊
佢仲吹到80隊
點分錢?
皇巴呢2隊一定要分最多
其他垃圾球會就會好似西甲咁分雞碎咁多
真係好耐都冇見到似夏神嘅球員係車
當初咁大手筆贊助就係個league賣點係成堆歐洲最top既球會

依家冇左英超 仲要加左一大堆魚蝦蟹
冇英超其實唔洗睇
英超競爭仲大撚過歐聯
簡單黎講咪又係閪意甲班死窮閪叫英超入去實則係補貼份收入比佢地玩
其實係
而家仲有卡數 勁多隊
中間右邊咩意思
其實最好係逼到19 uefa放錢放權 需然應該做唔到
都唔知有幾多錢去晒佢地到
歐聯最多人睇但revenue最高竟然係籃球欖球
應該喺膚色
美式運動嘅商業法足球點比
英超唔玩既歐超有咩睇?

成班窮撚搞既聯賽,叫咩歐超,叫貧超算啦

德甲50+1都唔會玩到,連皇巴拜都湊唔齊到底有咩好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞