[ONCE]TWICE討論區(48) ONCE請勿FF過多

1001 回覆
56 Like 24 Dislike
Withdrama
我幫人買週邊 琴日收到 有幾樣冇比 我以為佢仲整緊(?)
所以遲下先寄
不過都係問下佢
點知佢竟然話sold out
訂都有得比完錢 出貨先同人講賣哂
Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁都得?
南妹盪失路 行唔返入我個夢

拜拜啦你
南妹唔會再入你既夢
我個名留名

怕羞嘅sana

Sweet爆既偶運會

請問第一張圖係邊次vlive?

我家姐著穿窿褲俾蚊咬

我家姐著穿窿褲俾蚊咬

好可愛
https://youtu.be/pz9TdlYvmE8
成條片都係sana d笑聲

Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁唔係收左你錢咩?
我個名留名

怕羞嘅sana

Sweet爆既偶運會

唔記得 但應該係上年聖誕節到 我好似記得sana仲好開心講話 因為聖誕就完 dahyun主動攬佢

做乜野

我家姐著穿窿褲俾蚊咬

好可愛

世界級 好可愛 想知邊個幫佢影
Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁唔係收左你錢咩?

係收咗
佢家下話即翻落我戶口
Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁唔係收左你錢咩?

係收咗
佢家下話即翻落我戶口

好仆街 佢都填漏我地址 withdrama好有問題
我個名留名

怕羞嘅sana

Sweet爆既偶運會

唔記得 但應該係上年聖誕節到 我好似記得sana仲好開心講話 因為聖誕就完 dahyun主動攬佢

搵到喇! THX
Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁唔係收左你錢咩?

係收咗
佢家下話即翻落我戶口

想JYP好似YG咁自己有個eshop再放上豬媽賣
Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁唔係收左你錢咩?

係收咗
佢家下話即翻落我戶口

我都係!!!明明寫左正確完整地址,寄到黎郵局話我地址唔完整要地址證明,超on9
Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁唔係收左你錢咩?

係收咗
佢家下話即翻落我戶口

想JYP好似YG咁自己有個eshop再放上豬媽賣

JYP唔似會, 感覺YG識做生意好多
Withdrama
所以遲下先寄
不過都係問下佢

咁唔係收左你錢咩?

係收咗
佢家下話即翻落我戶口

我都係!!!明明寫左正確完整地址,寄到黎郵局話我地址唔完整要地址證明,超on9

佢本身話寄返去韓國, 搞到我要即刻打去post office, 嚇死我
公海又有屌twice po
好想做隻蚊
公海又有屌twice po

唔講咁多 即刻駁咀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞