[ONCE]TWICE討論區(48) ONCE請勿FF過多

1001 回覆
56 Like 24 Dislike
Red velvet電台訪問

Joy said, Yeri is the most social one in Red Velvet + Yeri chose TWICE Nayeon as her closest friend among idols

三歲真係好多idol朋友
oricon 第4週
13,051
total 200,018
oricon 第4週
13,051

粗卡 破20
oricon 第4週
13,051

粗卡 破20

白金指日可待

厭世樣

全團入選不遠矣

終於有啦!

定b 同 豆 都要入埋啊
我都諗緊無理由mina會入唔到

豆可能要貼encore場greedy個look,啱外國人口味多啲

豆世界第一

Agger

好想南妹瘋狂西我面

全團入選不遠矣

終於有啦!

豆可能要貼encore場greedy個look,啱外國人口味多啲

豆世界第一

Agger

你個名已經出賣左你

終於有啦!

豆世界第一

Agger

你個名已經出賣左你

Michaeng 世界第一
我懶得改名

Joy said, Yeri is the most social one in Red Velvet + Yeri chose TWICE Nayeon as her closest friend among idols

Translation of a fanaccount from Red Velvet's fansign where Yeri mentions Nayeon (fan acc cr. @/redro_velvet)

終於有啦!

豆世界第一

Agger

你個名已經出賣左你

我懶得改名

利申一直唔中意呢張相 覺得呢張相影到豆個樣好怪 唔似豆
但agger michaeng 世界第一

豆世界第一

Agger

你個名已經出賣左你

我懶得改名

利申一直唔中意呢張相 覺得呢張相影到豆個樣好怪 唔似豆
但agger michaeng 世界第一

比過第張囉

有無人可以同我換三歲SET [img][/img]

好撚想要

好撚想要

搭單問 有冇巴打換id card sana換mo/mi/chae

好撚想要

搭單問 有冇巴打換id card sana換mo/mi/chae

id card係彩彩
想換定B
唔係定B都唔換

Translation of a fanaccount from Red Velvet's fansign where Yeri mentions Nayeon (fan acc cr. @/redro_velvet)

如果主持問返三歲邊個最friend 佢會答jennie jisoo定yeri呢

exactly

exactly

Sana啲反應真係好正

exactly

Sana啲反應真係好正

受驚既松鼠

exactly

Sana啲反應真係好正

受驚既松鼠

反應擔當
同慢半拍既呆桃相映成趣
其實我想問日專既應募劵點用
入到去又要用日本地區 有無教學
其實我想問日專既應募劵點用
入到去又要用日本地區 有無教學

Ptt有教
https://www.ptt.cc/bbs/TWICE/M.1498573780.A.AAC.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞