[ONCE]TWICE討論區(48) ONCE請勿FF過多

1001 回覆
56 Like 24 Dislike

一拳打死我plz

請瘋狂SM我吧!

想比豆打死

經常被打

打到你稀巴爛

召喚會然 加利卡希爾bb

潛力圖

推一推先

一拳打死我plz

請瘋狂SM我吧!

想比豆打死

經常被打

打到你稀巴爛

召喚會然 加利卡希爾bb

邊個成員要打人

我黎頂

潛力圖

定b

推一推先

日本line真係好正

潛力圖

定b

定仔問號
睇idol school 見到啲人練cheer up
就更加掛住twice
Btw 其實首歌真係好難唱 暫時睇佢地冇人上到個高音
就更加掛住twice

竟然 去睇下先

就更加掛住twice

竟然 去睇下先

今集係練 下集正式表演
留名
就更加掛住twice

竟然 去睇下先

今集係練 下集正式表演

本來志效音域就係最擅長中低音
係twice無得揀逼住要擔任高音 咁咪出事
就更加掛住twice

竟然 去睇下先

今集係練 下集正式表演

當年6mix 敏英 應該係做高音 但16個時人氣太差 又頻頻失準 所以入唔到 志效係入面唱功最扎實 nayeon應該唱得仲高音過志效 不過有時唔穩 我都覺佢地開完con之後好似有信心咁 唱得好左 music station除左唔夠氣 但仲要日文 真係算幾唔錯 我相信佢地會繼續進步
就更加掛住twice

竟然 去睇下先

今集係練 下集正式表演

當年6mix 敏英 應該係做高音 但16個時人氣太差 又頻頻失準 所以入唔到 志效係入面唱功最扎實 nayeon應該唱得仲高音過志效 不過有時唔穩 我都覺佢地開完con之後好似有信心咁 唱得好左 music station除左唔夠氣 但仲要日文 真係算幾唔錯 我相信佢地會繼續進步

https://mobile.twitter.com/allkpop/status/890696161669132289
痴線佬

最高境界

佩服 唔夠佢黎 最高境界
https://mobile.twitter.com/allkpop/status/890696161669132289
痴線佬

最高境界

佩服 唔夠佢黎 最高境界

你可以改名 你冇資格咁叫 做到佢咁痴線先啦

唔知點解我覺得三歲舉起手指個幅好好笑

條毛巾好想要 拎twice黎抹身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞