[ONCE]TWICE討論區(48) ONCE請勿FF過多

1001 回覆
56 Like 24 Dislike

條毛巾好想要 拎twice黎抹身

新手想問點入手

可以試下搵ig代購 不過都偏貴 我見大部分7算>9算

我博遲啲上網買就算 (未必一定有) 但如果唔買得多 去ig shop可能仲抵

🐧

好想比南妹抱住保護我
好想比momo千年殺
公海個po momo

🐧

好想比南妹抱住保護我
好想比momo千年殺

想比我抱住?

🐧

好想比南妹抱住保護我
好想比momo千年殺

想比我抱住?

咦 你咪我老婆bb個姊妹

오늘 오후 2시! MBC MUSIC 채널에서도 틋티비를 만나보세요! 주말도 트둥이들과 함께!

오늘 오후 2시! MBC MUSIC 채널에서도 틋티비를 만나보세요! 주말도 트둥이들과 함께!

Translated from Korean by Bing
Today at 2:00 pm! MBC MUSIC tv shows in the channel! Dung Tran weekends with these!

🐧

好想比南妹抱住保護我
好想比momo千年殺

想比我抱住?

咦 你咪我老婆bb個姊妹

豆個樣好大殺氣
慎入
https://twitter.com/hippotamus_0721/status/890862623008342018
條仆街

dont feed the troll

呢d垃圾人唔靠twice d人氣拎唔到存在感
除左block左佢同report之外 都諗唔到比咩反應好

咁人地本身都好多sub既
雖然都係靠扮弱智拎番黎...
有錢唔通唔搵咩
D日本once上次又鬧又恐嚇佢
佢又可以出多條片
Ignor佢就最好

咁帥哥fbi開初都好多fans
最後都

果個真係傻
依個真係搵錢既

呢個咩世代,扮傻閪有錢收

豆個樣好大殺氣

想比佢殺

Day6 con (poor quality)
https://twitter.com/ZYLeeTW/status/891168787029835776
日本fansclub 片 十幾秒
之後可能會del

完全睇唔到邊個打邊個

豆個樣好大殺氣

想比佢殺

賢賢左手子瑜,右手彩彩,

完全睇唔到邊個打邊個

右手邊第二個開始數過去 定 mi da 志 4個
https://twitter.com/ZYLeeTW/status/891168787029835776
日本fansclub 片 十幾秒
之後可能會del

日本once真係好守規矩,咩片都無得睇
我賢4張都一樣樣
Sana剪左短髮
Sana剪左短髮

Momo黎
Sana剪左短髮

唔好掛
今次真係momo變sana sana變momo
但無理由一啲預告都冇 好似三歲咁提前講下都好....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞