[mnet]BOYS PLANET 集中討論區(1)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
hui vs jay真係既生瑜 何生亮
牙縣真係好搞笑 自己40幾票都咁開心
anthonny
今集有趕收工的feel….
佢老闆 係咁zoom anthonny d閪面樣
Back door K組!
勁仆街嬲到唔識講野
K group back door真係好撚正
今集啲舞台搞唔掂喎 可唔可以out哂啲邪魔鬼怪danger k組真係痴撚線
除左back door K grp同埋love me right,今集其他舞台都唔洗睇 睇完都幾乎唔記得有邊個
danger k grp個main vocal係咪抽籤揀出黎???
點解d sub vocal好聽咁多倍 咁多走音完全係破壞舞台
個main vocal上過iland
好似話病左先搞成咁
應該比返昇奐做主唱先啱 可惜
Danger確實崔智鎬最亮眼 唱得都唔錯 應該再下一次個排名會升
jay 好似適合入樂隊/solo多d
入左團外國人都唔會爭得贏hui大主唱
入團做邊緣人可惜左咁搖滾嘅音色
https://youtu.be/o8pSr3xUBeA
藍毛毛
露腹肌露腋下
傷風敗德
我決定投票嚟鼓勵你露多啲
有無人覺得呢季d選曲差到不得了
好多都係呢幾年 無咩人識嘅hiphop vibe軿湊歌
back door
hot sauce
danger
呢隊都 聽過團未聽過首歌 亦都唔係咩好聽嘅歌
就算表現好好都唔會大爆到
揀都唔該揀d好聽啲嘅得唔得

呢三首真係路人無動力click入去聽
https://youtu.be/z7O_057FdEA
演算法
404 606人氣選手夢幻聯動
選曲有問題好幾首都風格太強烈 唯一相對靜d嘅very nice個key都高高地 仲要KG對抗
不過聽講話一公前好多人都中左COVID 所以表現仲衰D
播完都得返幾個鐘投…我已經調理好心情
我嘅ft
Fnc真係仆街公司嚟
danger擺明係用嚟防爆
4個vocal line 金慜赫>李承奐>鄭媐纂>林準序
照睇唔會到鄭媐纂做main vocal,但金慜赫想揀center位就冇企出黎搶main vocal。變3個互搶,李承奐咁啱爛聲,林準序音域唔高,就輪到鄭媐纂,然後

position分配最on9塞左全祐奭入subvocal1,逼到李承奐係subrapper2,慜赫奇蹟地去左subrapper3

本身我見我個仔咁揀人,唱歌都幾穩,點知

係我錯,燈到佢地大走音
我pick爆佢
笑得咁好睇
Danger都呢幾年咩印象中好似都七八年前嘅產物嚟
我一開始以為係李泰民solo出道首主打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞