[mnet]BOYS PLANET 集中討論區(1)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
而家啲人塞唔夠9個pick都會放佢入去湊數
同點都有我一票先
但願如此聽講多乙都好似有份rap喎
覺得佢唱跳都好多唔少練習生 原來正野黎主題曲3升4星 不過一d表演鏡頭都無
然後發現佢個團都唔差 雖然唔係個個靚仔 不過又幾有團魂同埋好搞笑
matthew應該唔驚嘅睇剪輯mnet有心俾佢出道 鏡頭量算幾多下
呢組應該唱唔太掂rapper如果有亮點都突到圍 不過應該都係贏左G組
btw第一round個玩法係咪仲係勝組全員已經有福利票
希望係 不過唔知會加幾多票

舞台照
有人話可能跟相次序放 新聞又係咁提kill this love 唔通真係ktl第一個放?
mnet諗得呢個賽制都係想留K組人應該唔會太少票 今次d票池好淺

嘩咩事
4個加埋有冇一粒星
唔覺得mnet有咁好
似係今集放咗ktl k 下集先放ktl g
啊 原來有新團我停留係nflying年代
冇202冇rooftop嘅話我淨係識ft同cnblue
加油慢慢等出道 等唔到咪換過下個仔睇
做住另一個人嘅媽媽
所以一公都係分k同g做battle?
咁g team一公後三分二收皮

好靚仔架但0識
應該係吸取左女版999個經驗 發現前期K組比人foul得太快 為左方便控制 一公索性分KG組 之後G組減少就會正常分番
講真呢一季感覺都唔錯 幾好追 不過剪輯好差
r爆頭都諗唔明點解拳擊服弟弟可以咁多故事線 幾個鐘點黎黎去去都係講得個幾個人
https://www.youtube.com/watch?v=W2S7k_fnsXQ
又幾好笑
想知啲囝見到自己响節目度比人剪到無晒part有咩感受...
哇好想x
P圖咋?

Gays planet正常發揮
LOVE ME RIGHT K組

LOVE ME RIGHT G組

Kill This Love K組

Kill This Love G組

Back Door K組

Back Door G組
아주 NICE K組

아주 NICE G組

Hot Sauce K組

Hot Sauce G組

Burn It Up K組

Burn It Up G組

Danger K組

Danger G組
唉 唔想睇佢回歸做素人
好似係真流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞