[mnet]BOYS PLANET 集中討論區(1)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
benefit10萬分會唔會多得滯
另外嗰1萬分肯定俾K組
第3集50位都未到18萬分
Jellyfish條友如果唔揀kill this love
去burn it up組穩贏拎11萬分
做佢隊友真心慘
agger 見到嘴臉想翻白眼level
我dllm金申英你真係唔放未播嗰啲直拍架喎
https://youtu.be/D-KMjc7M8Sc
YouTube演算法知我fap開乜😅
屌真係 下星期五朝早都截 你唔會截左先黎放下期啲直拍掛 真係cls 睇返gp 999都係一齊出嘅
我勸你係今日分批放先好呀唔係真係好唔公平囉 本來舞台都比人遲放成個禮拜
真 佢又仆街次次都分2集播
係 同埋好重sis味
索咩挑 一開頭覺得唔靚仔 越睇越cute 好神奇
咁又係 睇mnet youtube有cut到呢段 無乜dislike之餘仲好多人cm話知道mnet伎倆
我感覺其他人似係用中文翻譯緊隊長講嘅野 因為佢個cut法show到d人講野好唔連貫
明明已經講緊選killing part 後面無啦啦又彈句野 似係第二到剪過黎
同埋Kamden問南c到底陳建宇係咪想爭sub rapper 1
第一次播嗰陣仲聽到rapper個音
但第二次播嗰陣就無咗

同埋前面冇耳環

去到後面喊嗰陣就有耳環
Mnet應該見咁好機會一次過造低2個高位g組 ricky同krys
中國名額反正最後都只會俾章昊小哥哥入
投南c真係投條飛機只係想佢入決賽

睇到牆國人嬲到扎扎跳真係好開心
我地matthew唔係跳水皇族
又係同girls planet一個套路選秀本身係唔公平嘅 但係無中生有咁惡剪真係好衰 分分鐘影響埋人格問題 如果我pick嘅被人咁整法
https://youtu.be/3lF64zrN2PY
Cong妹真係好努力 見到佢盡力既演出好感動
屌真係越諗越嬲唔可以遲多幾日先截止投票咩
連直拍都未睇到 佢做得好唔好都唔知就同一日要淘汰人
比返少少希望啲霉嘅人都唔得 真係唔知一個韓國人得罪佢啲咩可以成個k組入面最少鏡頭
真係好撚後悔自己點左入去啲初舞台睇 依家睇到咁撚委屈…
冇追404 發生咩事
勁好眼
不過個大陸人個vibe同眼神本身都唔太討好
mnet真係好識玩
除咗徐源之外都幾鍾意呢個男仔 覺得個樣唔算靚仔但幾charm 又有實力 睇睇吓仲發現個樣好似Gagwomen張度練
我9pick入面都有태래 希望多返啲鏡頭 今期冇見過佢咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞