[mnet]BOYS PLANET 集中討論區(1)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
支c點都有個位 節哀啦
第9唔識佢 第一集好似冇出到鏡
走支走越南人走樂華 等出98個人名圖再圈下
404由runway開始韓網已經洗曬版
根本冇人睇 首集收視創新低
Produce 101 第2季男版 :1.6%
Produce X 101男版 :1.4%
Produce 48女版 :1.1%
Produce 101第1季女版 : 1.042%
Girls Planet 999女版 : 0.8%
Boys Planet 男版:0.379%
樂華人數估成1/10 仲要3個係出道位 係咪課左好多金
大課特課 支c又上熱門
202世一
希望yg treasure box Keita都可以有好表現
無人開po都知咩事

韓c個醫生係邊個 求介紹
你仔仔當年。。。
Jellyfish嗰個 兩個鐘節目裡面懷疑有個半鐘都係佢
Mnet準備好似過氣韓屍咁推佢
樂華課金收益老實講高到不得了
韓國再霉返返中國一定會紅到一陣
孟吳 呢d淨係一兩年大爆發都夠數錢數到手軟

仲要兩team跳同一首歌都表現幾好都show到下實力
宣傳marketing展示實力來講贏曬

其他d營銷策略似演員露吓樣草定fan base先

今年真係幾悶
feel到mnet落左好多力整到dramatic啲
但g group d國人淨係識雜耍咁
條友好似勁沈迷自己飾演緊一個霸總角色咁
再觀察
課金唔緊要 唔好整個好似上季韓c又冇料又咩都霸住晒
其實韓國樂華全靠李到晛(一人演員部)賺錢
今次只係定期清下練習生
加上支那個邊仲係限制緊搞選秀(?)
更加要掉四個支那過嚟韓國參賽
個三個疑似棄將撈唔撚掂嘅話返去支那r下杜華又可以上多次選秀
原來韓c同matthew以前都係cube
Cube真係笑死人個個都放養咁
咁本來jellyfish同cj就有計傾
Deal好咗送個出道位俾jellyfish都正常
今年冇前mmo現lm c9個類cj旗下細公司參賽算係表面上做樣唔俾利益輸送
呢幾個本身係柳善皓嘅隊友
搞乜Jellyfish啲人一季差過一季

其實K group有個徐源都唔差 但好似冇咩人留意
野生豆?
吹到好大隻
又唔除衫
麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞