【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (20)標題求9奇啦

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
明白
不過始終攻擊頭好難先打得到返黎,所以忍唔住洗左次俾佢

135石
ching咁大愛 俾朝聖頭俾白雪
我到宜家一個朝聖頭都未出
其實詞唔影響戰力,推關既話唔夠戰都係得個訓字,
攔截戰公會戰係有幫助,但如果有其他選擇又幾可會用到白雪?所以資源留返住先,除非你係洗到裝彈數就話值得鎖
之前有唔少跨戰力/王關都係靠佢先凹到,對佢係幾有愛
收到巴打
一個朝聖裝都未出過
出親都係極樂裝
已經10幾日冇出過企業裝 r卡都著緊t9裝
如果放棄裂3 轉長髮
會唔會重癲
鐵匠最後一個3爆應該出英雄定德雷克好
依家3爆得神,英雄,初音,海倫,德雷克有練
英雄個傷害冇打猩猩咁高

1爆就用緊麗同諾
2爆就用偵探
3爆就用神
終於卡160
值唔值得課半年月卡抽課金pool ?
本身都有課月卡同買過mission pass
如果想搏9階,咁不如唔好用諾爹
麗 偵 神 徳/拉 海,必要時先用海倫開大回血?
英雄清炸彈好似好過德雷克
你咁樣全防,係可以搏對手唔用主力打你呢隊既
但你咁樣排法,諾亞基本上唔會有機會開大,好似有少少浪費
打核心唔好打炮台會高傷d

非企 / /
但打得爆台既話會有傷
依家卡緊8階,仲差半條血先打死佢
T9火力裝未齊2套
只係諗緊有冇得轉角色黎沖上9階
佢個爆台硬到拆得黎佢本體都就死後尾發現用諾頂到既話直接打核心算
如果你英雄普攻夠力可以清到飛彈,咁就可以試下唔用諾爹用海倫回血拼傷害

因為就咁睇飛彈都係要靠神開大同英雄普攻去處理
會咩我拆完仲有兩條血
2條血都算就死啦
特攔爆部件好似唔會扣血
我通常係一入7階冇耐就拆完一邊,
其實除非你係用散彈,其他槍打手同身都一樣傷害,
佢3個核心一樣會出core hit,自己錄片試過跳數字一樣。
而手可以ai 自動鎖,身要手動瞄,
用散彈就因為體積問題打手唔會全中所以少左傷害。

另外英雄打手有部位增傷被動,
不過呢關用英雄不如用德雷克手動打身。
但我上兩個禮拜差一半血先打得死爆完個炮佢就死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞