【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (20)標題求9奇啦

1001 回覆
2 Like 7 Dislike

抽卡我捨得,但叫我課金買資源沖LV我唔捨得
卡16章同150lv,冇資源沖啦
活動900石買票打hard一定要啦
破晒啦,換晒啦,剩刷眼仔咋而家,冇錢冇USB,訓住等收菜,788果d包都唔夠我5隻升2級,絕望中
你申請我就收。睇你box無問題
申請左
仲有冇台服盟收人?11萬戰
電鋸人合作
但啲技好廢
抽番隻收藏就算
可能第二次複刻會buff
抽番隻。。講到好易咁
睇落mkm打pvp都可以既,power就真係廢到唔知有咩用
我爆1仲係用緊N102
一齊唔抽清梳
等營運知道我地係要大波大屎忽
唔係要大ip

佩柏都冇?

強烈建議新人要刷嘅,刷麗塔開局就夠
要回血就爆1用ema+milk🥹
唔洗回血就N
我而家1爆放2女僕,桑,神,初音,有生存壓力就換長髮
一係大波女僕,露菲,桑,神,初音
隻大波妹打鐵匠1技都疊唔到既
出隻勁版soda大把人抽
條裙越短越好,對波越大越多中抽
亂咁教

你搞清楚個刷詞條系統未
160夠打訓多幾日

最好就神罰171先打我16章全自動打
有無日服有心玩嘅公會收人12萬幾戰
+1
巴打,我都明最理想係用1粒石,不斷洗直至出到2-3條仲要係 攻擊/增彈 先save係最化算

可能我黑仔啦,到目前為止洗左20幾次剩係出過一次增彈,攻擊連車尾燈都未見過

講到尾洗屬性就同抽角一樣,好運既巴打可能抽一下就中增彈+攻擊,唔好運既可能抽幾十次都見唔到,所以save唔save就自行決定

當你抽到增彈+多另一種廢屬,如果你自問好運有信心之後會抽到增彈+攻擊,其實係可以選擇唔save
巴打申請入會係咪要add你fd先等批 game入面搵你唔到
我覺得1條條咁整係正路
反而係要洗埋個數值先鎖
目前人滿要排waiting list excel.
今日下午破例是因為ESON 填了waiting list 我又連續二日搵唔到佢又唔知佢linkg名無得覆佢
因為廢game 無私信我用朋友系統代為通知
正常加了fd 無la la 被刪,每日收友情點時應該會知
點知加加刪刪二日fd佢都無發現有位
諗唔到點改善盟招人excel 用法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞