【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (20)標題求9奇啦

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
睇巴打對佢有無愛,無就算數升返你其他主力啦

反正用神罰紅蓮個d一樣可以打到9階,只係要用諾爹跳舞
最後出一堆兵+中間出條柱,唔知點過

唔打柱佢又回血,打柱又俾堆兵殺
我前面用防禦流 打到仲有7條血個時拆柱 跟住開普麗大打中間條柱
試下先Thanks 巴打
火車終於上9
除左noise/白雪
仲有冇其他隊打火車
當初隻驚出第一次共鬥個陣,d材料拎去換錢可以直接升爆學院

巴打遲入坑蝕左
抽到海倫
可惜冇買pass

15升16到底升左d乜野?

19都冇
先升打手,其他升到4就算
麗我1,3升到10先
巴哈啲T10裝備刷法好多都講到1999,我試下整理一次再打出嚟

效果變更 = 重刷全部(效果&數值),機率出1-3條效果
重新設定數值 = 已持有詞條數值重刷

- 兩種基本收費都係1石刷1次
- 每有1條已鎖定詞條會+1蚊先刷到(有1條鎖定 = 2石,2條鎖定 = 3石)

鎖定詞條
- 比2石可以鎖定1條詞條,再鎖另一條要3石
- 鎖定詞條 = 鎖詞條+數值
- 如果比咗石鎖定詞條,再用效果變更/重新設定刷,已鎖定詞條數值/詞條都唔會再變更
- 鎖定詞條係一次性收費,只會鎖果下收你石,後續你唔郁佢就唔會再收多你另一次錢,除非你解鎖完再鎖返
- 解鎖唔會還返啲石比你

所以刷詞條大方向(最經濟刷法)
1. 效果變更刷到2條實用(增彈>攻擊>爆率)
2. 刷到2條就開始重新設定數值
3. 刷到滿意數值先再考慮鎖定繼續刷

以上方法每次都係用1石roll一次,應該最經濟係咁刷,第三條效果勿強求,佛啲就好
我自己就主隊5隻全部平均升到555,之後先集中升打手,例如谷神罰2技上10,之後紅蓮1技上10
我係買左先抽
更新
防禦裝同輔助裝你地會唔會升
暫時最多lv3,唔會上T10
優先度身>腳>頭,手唔會加血,所以唔撚升
無其他企既 已經要升輔上T10 升左長髮頭
防就唔太想升了無咩用
火車好似易打左? 好似第一輪機關鎗冇左
呢個算唔算係「對玩家不利既bug」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞