【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (20)標題求9奇啦

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=36390&snA=7441
狗活
呢隻幾好玩,可以抽一隻玩下

但睇嚟綁定玩雙爆2,爆2防角而家好似得佢會拉嘲諷

唔出包既話配mkm玩,即係可以根性3次,有得諗下
PVP煩膠
要靠鬥快開AOE秒左其他3隻 唔係一定磨唔死 2次5秒無敵+MKM7秒根性
用1%機率黎講
400抽先有4隻

假設用300抽先中3隻 淨底1隻用金卷用
需要儲90000石(每10彩卷減少3000石)
去砌出一隻3突朝聖

得1萬石+20彩卷既我表示 繼續儲 唔洗咁快出

控制自己朝聖up以外唔會用石/彩卷抽卡
ALL IN完神罰後儲左3萬石+500軍票等緊
無紅蓮俾隻桃樂C黎玩玩先 便服好正 有波有腿
我覺得可能佢+MKM會係簡單過火車既關鍵人物,MKM全坦,狗狗幫MKM無敵2次,真係頂唔緊既過MKM再自帶根性1次

咁計即係輸出手總共多咗12秒輸出空間
姐係你已經準備好直接迎接1隻3突
100抽出1隻+600金票換3隻
睇你為唔為一架火車抽兩隻
我無課得一百抽係手等桃樂c算
有狗狗應該聖露都夠坦火車 第一輪等掃完飛彈番去先開技可以吸曬綠光再打爆槍 可以等埋食第2輪綠光坼再打爆佢
除朝聖其他企業塔都卡關
你又真,一到火車就休息一天咪幾好
狗狗比較雒要如果打火車黎計
數字睇落幾勁不過太多前置
2技又防禦角 又低過一半血
3技又要爆掩體
仲限死左12233
2局用一防一支援
我覺得可能佢+MKM會係簡單過火車既關鍵人物,MKM全坦,狗狗幫MKM無敵2次,真係頂唔緊既過MKM再自帶根性1次

咁計即係輸出手總共多咗12秒輸出空間
睇你為唔為一架火車抽兩隻
我無課得一百抽係手等桃樂c算
狗狗比較重要如果打火車黎計
聖露要兩隻爆1
狗又要兩隻爆2
點玩呀
落森
唔一定要抽MKM
16章打得好痛苦,訓3,4日推3~5隻怪又唔夠打又要再訓
同埋11223 我諗3用神罰紅蓮都得
麗 聖露 狗 露菲 神罰/紅蓮 我諗應該都夠輸出
想問大波女僕有冇用
突3有用 擺封面
如果通關 打特攔 PVP個D暫時未覺有咩用
除非無奶
露菲換朵拉搭神罰應該可以完成到單循環
冇長髮可以考慮

對卡圖有性趣都可以考慮
奶我得諾爹
手上啲角打特欄鐵匠/囂嘈有冇困難?
用諾爹有時會re幾次先過
Pvp幫1號位無敵勁到仆街啦
我個人覺得隻野定位係「打王用」5號位唔開技能既奶媽,因為得打王果時佢先會穩定疊得滿

用3排彈、大約30秒暖機,第40秒可始疊滿開始大奶
我冇升過技能,就咁上裝測

你睇下你接唔接受到,我就覺得冇長髮可以抽一隻試下佢,唔手控既情況下勁過佩珀,當然手控情況下要奶既話應該佩珀奶得多啲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞