[地政處股評人] 議息會議 鮑威爾只需一句點燃市場

982 回覆
29 Like 110 Dislike
5800b都得
樓主投降啦
回頭是岸
今日潛水,聽朝倒跌既話就會貼倉架喇
到佢投降果時就會真跌
樓主搞撚到又比牛軍笑又比熊軍屌柒
我鍾意Po咪Po貼咪貼
今日唔貼你吹咩
塵媽又黎料

岩岩佢係不屈個post突個龜頭出黎比人撚兩下又縮返個龜頭
where?
塵媽,呢鋪我撐你
模擬倉黎
[地政處股評人] 議息會議 鮑威爾只需一句點燃市場
https://lih.kg/zhCAapX
#753 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我樓上個reply計到佢SQQQ有7800股左右。

其實佢2月22日凌晨一點幾都post過圖,個陣有3張nvda long put、200股TSLA同無講幾多股SQQQ,推算返應該都係7800股SQQQ左右,Match到2月24日張盈虧圖,所以我估佢應該冇改圖

200幾萬SQQQ,揸左一個月剩係輸value decay都2.5% or 6皮,只可以話少年股神啲錢贏得太容易,幾皮value decay or 買幾萬蚊近期遠價long put呢啲濕碎錢已經唔放在眼內
順帶一提,SQQQ係牛牛孖展保證金率65%,我唔知樓主有冇孖展啦,不過就算有應該都冇孖盡,如果唔係應該未必捱到SQQQ落32果轉。

Anyway,我相信樓主止賺後會解釋返 (止賺only,樓主眼中冇止蝕既concept,因為樓主係唔會錯的)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞