41歲男玩滑翔傘後失蹤亡 死者遺孀:透過分析Google時間軸的數據,得出一個可顯示丈夫座標的檔案,惟警方未能開啟

215 回覆
400 Like 11 Dislike
去哂捉年宵唔撚得閒
毅進仔會識開呢啲file?
HEIC 都未必識啦
研訊主任今早另讀出傘友吳柱平及李潤波的書面供詞,由於兩人已去世,故未能出庭作供

其他2 個都死埋?又係玩滑翔傘死?
「老奉 / 老馮」
寫法:老奉 lou5 fung2
讀音:老馮 lou5 fung2

詞性:形容詞
解釋:
(廣東話) 自以為理所當然,覺得自己好似奉旨做事一樣指使其他人
(英文) taking somebody or something for granted

例句:
(粵) 你唔好老奉覺得我一定要幫你訂酒店喎。
(英) Don't take it for granted and think that I have to book your hotel room for you.

https://words.hk/zidin/老奉
柚木巴
珍 唔洗信 幾好做
係咁架啦 搵到就唔關佢地事 搵唔到就關
gps跟夾萬 跟貨車就可信可靠
痴左落人度就謝謝再見
黑警捉手joke最快
又天眼又跟蹤
正想講
玩得呢啲基本就等同簽左生死狀
就算救你都要環境許可先
唔係又要救護人員用生命冒險救你玩命既人
唔太公平

公墓猿真係cls ,唔信gps 信電話基站訊號

出左事先話原來高山海平面高度之類有影響

俾埋gps 定位甚至俾埋latitude & longitude都唔撚信,真係人為悲劇嚟
No IT
你唔係乜嘢權貴、紅人
依到中國香港 你有得同公安追究責任?
中国香港長官做野唔洗你教
2018年

如果佢識報gps既位置上有港獨分子e.g.香港民族黨,結果可能好唔同
仲用緊windows 97
咁馬上風死嗰啲係咪全部都好幸福
咁依家效率又唔同嗰陣

報座標時講埋條友帶住8字真言,即時海陸空出晒嚟刮佢出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞