41歲男玩滑翔傘後失蹤亡 死者遺孀:透過分析Google時間軸的數據,得出一個可顯示丈夫座標的檔案,惟警方未能開啟

215 回覆
400 Like 11 Dislike

Source: trust me bro
咁撚樣都得
我仲以為encrypt左,屌柒啲黑警
咪鳩噏啦
搵到嘅時候化哂出晒蟲
點樣幾個鐘頭之前斷氣啊?
感恩佢喺佢鍾意做嘅事度過身,唔係個個可以做到⋯⋯唔知係咪福氣
其實上面有堆人響度鬧個家屬知道坐標唔去搵係做乜柒

呢單嘢之前鏗鏘集有研究過,建議鬧家屬果班人應該睇片先,睇完應該會發覺自己係幾咁無知,同埋做人應該都要留意多啲新聞

鏗鏘集尋人啟示:https://youtu.be/WUrMasNOMds
呢集好好睇,所以我到依家都好有印象,好彩youtube有有心人留底
無得屌架

無敵,人又死左,又唔要求賠償/交代

不過要人地認錯?唔係咁易既

希望下次善用資訊即係話現行制度有不足

現行制度係之前超哥負責

簡單講

佢要求超哥認錯
想知點用google gen到座標
尋日睇有線新聞都聽到唔識比反應

搜救行動指揮官、警司唐百旋作供,說有參考死者太太提供的GPS資料,又說在鍾旭華失蹤當日根據流動電話基站訊號,發現長洲及石鼓洲的發射站都收到他的手機訊號,所以去附近搜索,但跟鍾旭華的位置相差甚遠。她引述電訊商解釋,指高山及水面會影響訊號接收,經過今次事件才知道訊號不準確,死者太太在庭上說感到詫異。
依單野好似好耐吓
想知點樣攞到 Google 時間軸數據資料
邊個叫佢玩滑翔傘?叫個個人負責
上面果班on99
咬文嚼字咁仲估個女人係黃定藍
參考但不採用謝謝你的意見但我才是專業
你明啫 我唔明喎
要警察嚟做咩
最終只會搵多班人救佢哋

原來係咁
咁由佢啦
佢死老公啫
出人搜救要俾資源,搵不到人就浪費晒,所以要衡量成功率和成本效益。

換返轉出一隊人去你指定位置搜,先收你十萬,搵到人就原銀奉還,你又肯不肯。
旺角店老强
人哋報案又要影低胸女
放工又要周圍偷拍裙底
好忙
你講野之前要經過大腦
真 上班驚冇Skill set 揾人 一陣多一隊失蹤人士點算?
呢篇詳細d
https://www.stheadline.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/3192140/
22號失蹤
23號老婆到港比埋GPS資料搜救人員
24號上警署,警只拎FB
跟住期間同朋友分析Google時間軸
26號晚自行揾到座標再比搜救隊
然後27號中午揾到屍

上面有人話老婆唔做野,請問佢仲可以做到乜野?
26號晚先自己揾到座標你怪佢揾得慢咩,27號中午都揾到條屍仲有人話自己組搜救隊
反而點解搜救隊23號就拎到GPS資料都可以幾日都揾唔出座標?
可能又凍又餓而死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞