41歲男玩滑翔傘後失蹤亡 死者遺孀:透過分析Google時間軸的數據,得出一個可顯示丈夫座標的檔案,惟警方未能開啟

215 回覆
400 Like 11 Dislike
我同事碌咗落山真係6日搵得返
我都係睇政府新聞網先知佢失縱
大約一個月後已經返返工
不過救得返有手尾跟
佢之後心臟有問題要食藥
一句到尾就係啲狗hea
山嶺搜救要啲狗做主導角色,但佢哋係最無能最無技術可言
條女一係藍到白癡,一條等緊囉遺產至會感恩
題外話,其實滑翔傘都係高危,久唔久見報出意外,真係三衰六旺睇下係咪咁唔好彩
規矩
研訊主任今早另讀出傘友吳柱平及李潤波的書面供詞,由於兩人已去世,故未能出庭作供。
同一group傘友4年死3個,係唔係滑翔傘意外死都好,好邪
阿sir做嘢不嬲唔使人教
小學雞/假膠同五毛太多 一個有正常思維既成年人根本唔會咁樣去諗野
鬧家屬唔盡力去搵既有 鬧個死者玩高風險運動既又有
重可以靠幾隻字分埋黃藍
呢班人如果係五毛有心鳩up都可以理解
如果真心係咁諗就真係要去驗下腦
個post係差在未有人留句 "手足" 係度

btw成單野個IT女真係mvp 唔係佢分分鐘都今日都搵唔返條屍
一堆blocked五毛喺度引戰,偏偏仲有人曬心機同佢哋嘈
咁容易自己去到嘅位就唔洗搵救援人員啦
玩滑翔傘失蹤一定係跌左喺啲山旮旯地方
唔關事
佢地出左人
睇番上面條片
搵人方面係判斷錯誤,亦冇用到最有用嘅資訊。
惟警方未能開啟
拍套戲都得
抵撚死
真実はいつもひとつ!
2018國安法訓醒未?
https://youtu.be/WUrMasNOMds

政府/警方唔肯介入問 google 拎準啲既 gps 資料;
到事主老婆揾到幫手自己拎到 data,警方又唔肯去個點度揾;結果個 data 同死者相差 20 米內 …

如果一開始就拎到 data 去個度揾,可能唔駛搞咁多日,亦可能唔駛死
呀唔好意思,reply 個時睇唔到呢個 reply
我又轉左次呢段 YouTube
點樣自己去
夜晚爆林?
你依啲人真係好撚煩
重要單嘢19年之前
都咁撚多年,重可以點?
佢做咗乜嘢變咗藍?
就係e家啲支那人係咁用感恩
啲好撚中2睇大陸野同藍野既人都係又感恩唔係又感恩
又唔係耶撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞