[永不放棄] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(381)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
要清龜完約FA比佢走咪得洗撚貼pick咩 清到龜就可以爭冠咩 接受廢老已經帶唔起隊波係咪咁難
https://youtu.be/vf_l34X70F8

搵咗條日文片睇下日本人對八村個trade有咩反應
發覺日本人連comment都勁有禮貌
仲有好多人讚湖人件波衫靚
呢條友睇片見到身型都唔錯下 大大隻隻
手臂同隻腳都粗粗地望落都有操下
利申: 非Gay
佢單打幾有料 想佢係lebron落埸個陣拎多d波單打 好過睇龜俾人blk臭
八村壘做多d finishing, 入內線肉搏
比LBJ 同AD 抖下
講到牙占係場上既話
架仔就冇波打咁

唔好吹得就吹啦
個時榮球球權仲多過牙占
The Bulls would accept Russell Westbrook, the 2027 and 2029 FRP from the Lakers for Zach LaVine, according to Zach Lowe and Bobby Marks.

2個first唔會肯比啦
搭埋黑人佬先抵屌
嚟到就唔準
2個first round pick
廢老一退 個打壞AD又打一陣又傷咁
往後果3-4年真係死得人
但其實LaVine仲有長約 佢trade番黎做三當家/假正選帶後備綽綽有餘 用一兩年唔啱嘅 trade出去應該最少都仲值一個first round pick掛
WB雖然偶有佳作 但佢性格 入到playoff嘅話 真係會雷都爆….
即俾啦
要pick黎把撚咩
佢ACCEPT有咩用老太婆唔ACCEPT呢要一個可能既要2個我都覺得唔抵
十一點未
條病壞打後備
加埋禿就殺
不過睇牛d波 lavine都係冇derozan咁穩
我唔認為lavine會好過wb好多
仲有嘔兩個frp
Rui ad off the bench today
後備加埋成億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞