[永不放棄] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(381)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
沾狗一打得好輸波就太鹽們上水
成日話換野換野,到底個「野」係乜又講唔到
華狗
笑撚死
問題係手上班人唔撚吸引
硬換又要俾人大咬
刺狗個3件換黎幫唔到衝冠就哂撚氣
仲要棄first round pick
廢老西書完約都有大舊錢係fa搵大魚
無謂拎d pick送俾人
出年邊有cap簽大魚呀
Rui未續約前已經食左1800啦
唔trade wb點整大出年個薪資空間呀?
唔通3000萬續條廢柴咩
榮 free come
Lbj <> 字母

榮 母 ad
點撚樣輸
話說好似一個星期前先話rmbj得番clippers未入過40分
今日就40埋睇住嚟食
唔係Lebron Fans,但係都覺得Lebron好慘
rui 原來要1800 咁貴🙈🙈
鳥權佔個cap
//美國密歇根州蘇必略湖州立大學公布2023年10個最被濫用、誤用或毫無意義的「應被封殺字詞」,Greatest of All Time(史上最棒)字頭組成的GOAT排第一,評審認為太多人或事被形容為「GOAT」//

基哥點睇
依家睇佢用唔用一個嚟換bojan
好似話湖企硬一定要protected先肯換
bojan 咁搶手 換唔到ga la
冇可能啦 一堆垃圾..
佢出K.Johnson 但要兩個frp 都要諗啦
非常認同,好似Michael Jordan呢啲根本冇資格被稱為GOAT
成個體壇,只有Lebron 有資格被稱為GOAT
幾時full team打7艇
如果我地老細係ballmer唔係閪女人
2023-24 regular
如果咁樣換到抵喎
一個frp的話
講真西書trade 去TOR 有冇得諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞