[永不放棄] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(381)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
換到vanvleet/ siakam咪有得諗
到底有幾弱智先會想換馬刺果幾件垃圾
由其是個中鋒
吹撚到叫緊2千萬年薪
馬刺咁有錢留返俾佢地自己用啦
湖人死窮撚用唔起
其實有
不過rob 狗唔做野姐
西書+ 1st rd pick <> 牙琴+scottie
如果係上面張圖既話就抵屌
個數cap holds黎
湖點都above cap,個數無咩太大意義
閪書+癲狗+1 FRP FOR LAVINE AND DDR
如果V同walker仲未出得 都難搞
要知AD出返黎個版本唔知係2021AD定係2020AD
THE FUCKING GOAT!!!!!!!

打壞ad連續3季都傷出今次真係最後機會,如果今季得返咁少埸都唔可以健康打晒佢真係trade走佢算,大部份時間都係出唔到埸白出人工
完全晒晒lebron呢3年都咁top既表現
21年可以爭最老mvp
22年可以爭最老得分王
今年可以破渣巴紀錄,可惜打壞後生唔爭氣
https://twitter.com/Farbod_E/status/1618127171515748354?s=20&t=_5hUM7NrmNwRx-TfMmpF2A

Paul George on LeBron James scoring 46 points: "It was scary. I've seen that look in Bron. There was a moment where he had that look."

咪癲啦
換呢班垃圾仲要比2個fp
沒有了ad, 牙占咁top既表現, 係西岸嬴過一場po 未?
btw, 支持 trade ad
話事話

表弟無咁消息 ?
無咗**
PG+可愛 2隻頂級wing先52分
占士+隻垃圾tbj 都53分
冇ad,成個陣成班都係垃圾問你點贏
Don't sleep on Westbrook
https://youtu.be/BQiiSnLHbBs
今日輸波的確係湖人一直嘅問題
都預咗輸10-20分
聽日巫師個架仔唔知可唔可以改善湖人短板問題
的確呢次Trade牌面上湖人真係賺到笑
用一個無關痛癢嘅球員換呢個咁年輕又有噸位嘅鋒線返黎

都好想睇下聽日個陣會點出點夾
聽日唔得閒睇波,希望手足們可以幫手同Lebron打氣
LEBRON!!!!!!!
當泡泡龍戇鳩咩 Gary Trent + FRP先換到Poeltl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞