[永不放棄] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(381)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
但近年spurs 簡人好似麻麻地,年年都簡guards唔知點解
個Johnson 其實唔差
露體狂其實有潛力.. 不過性格
中肯
湖呢廿年啲所謂基石全部trade番黎
牛果個順位唔算太差了,但undersize+small hand注定限制發展
Dlo就性格+人格問題
大波跟本唔值2nd pick
係得ingram算有potential, 但湖人等唔到佢成長
BI個look好鬼似KD

所以用散紙換張大紙
得到一次冠軍 同一次what if首輪游 同埋好多日Sickleave
唔係條打壞又傷..其實打大腸個年都有機
講緊bojan
聽日要接受真洛杉磯一哥打面
希望一哥細力少少
今晚有冇breaking ?
上得日本仔未?
REPORT: The Los Angeles Lakers are only willing to give up one lottery-protected first-round pick for Bojan Bogdanovic.

(via Lakers Daily)
睇下日本仔有冇球權先 佢打off ball唔掂
淨係得個look似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞