lolly talk 人氣係咪已經高過 collar

544 回覆
967 Like 122 Dislike

真 好正式 好靚
重點係對腳
我個人對韓式製作冇乜意見,覺得出道作嚟講唔錯,最少冇度縮,叫做唔會有人破壞聽感。
不過都想聽下佢哋唱廣東歌,除非要好似日本XG咁,首首全英
灘B團內數一數二靚 個種仙氣

LT 仲有硬派支線 晚安莉莉
可以啊

對比早幾個月啲訪問 已經有進步㗎啦
我第一次聽首歌都覺得好假
但係佢哋真人講嘢全部都勁雞仔聲勁高音覺得關佢哋本身把聲事

事關CLS佢哋地把聲都偏低音
睇左呢條片 https://youtu.be/DZDEQKM9_ro
收音差係另一個問題
佢地唱ok, 但表情冇乜, 好似唱同跳舞係無法同時做 (都知道日韓女團好多都係播歌先可以跳咁勁),
就咁睇片太少郁動就冇MV咁吸引
屌打collar啦
其實我最驚嘅就係,萬一以後全程都係韓國製作,我驚好似cube 咁唔單只係嗰個國家生存唔到落去,仲要紅唔到喺香港,
最後一係好似莊錠欣咁返大灣區
一係就好似其他人咁樣銷聲匿跡
我剩係做唯粉
講真,連登全員都撐LT, 邊有可能輸比Collar
咁已經輸撚左啦
呢個個陣有歌未有舞
個陣未命名
喺邊度製作好少事,睇個團主要活動範圍喺香港定韓國嘅啫,EOS應該得40日韓國遊學,唔似會韓國出道
其實佢依家都唔算靜佢呢啲唔聲唔聲先嚇你一驚

成日無啦啦爆啲金句
依家好左開始學壞
被同化 好癡線

同埋佢呢啲咁醒嘅人 真係做到真正毒舌
之前candy ball都有去出道
比錢嘅啫
如果之後有機會出全專可以考慮下收音源版A5110 依家呢個陣容唱應該幾好
喺香港做商演回收下成本先啦,韓國音樂節目出鏡好貴架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞