lolly talk 人氣係咪已經高過 collar

544 回覆
967 Like 122 Dislike

樓主幫手pin 睇like數就知咩料
EOS 都高viu數啲
真心覺得女團唔可以出呢啲冷係有藝術感同有意思嘅mv,我淨係想睇女,佢整條動畫出黎做乜鳩
collar同lolly talk都唔同風格
兩邊都有人30up 單體就必須轉型

lolly talk唱Live其實得唔得? 就咁睇MV都真係聲音未夠鏗鏘
但我對偶像女團又冇咁高要求 最緊要青春開心笑, 同fans好好相處

比較擔心EOS難有下一步
假鼻人,波狗肉便器,屯門娜娜
爭下弦6 7 8
聽到首歌有腎仔嘅feel
無咗Elka 成個團嘅女粉走咗一半都似
CC 個節目應該有一定自由度請嘉賓
平時請下請下,再CC 頒獎禮可能有機會有表演
好多indie 都係咁多左亮相機會

Viu 應該唔會當LT 係絕對競爭對手
波板糖可以試下CC 個post 叫春請LT,CC 員工可能有睇post
頭post 會整理叫春list

我叫春好耐hertz,kiri T ,某日真係第一次請左
唔錯意丫嫂咩大家真係
得閒上去留個言咋嘛
咁鐘意*
叫春冇用啦 人哋鏡粉都叫叫唔到cc
Live都OK睇UNIK MUSIC
真鼻嚟
ELKA好多未成年女粉
好耐冇睇香港女團
呢隊嘢啲live係咪仲係Sinnie and friends
鏡粉係想要歌有冠,有歌可投爭獎
LT 情況,現實d 應該係求上節目,再頒獎禮表演,想睇CLS 三隊一齊表現

上年mirror 都一齊表演black mirror
如果viu醒目就搞個女團大戰啦 CLSE 再加多團 make noise啦
Milf都有市場嘅
有晒數字,你就真係呃自己
繼續自high啦
Tania真淫腳
MeiMei also
但成日俾人黑、笑、針對
有冇色圖,可扭轉大家睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞