lolly talk 人氣係咪已經高過 collar

544 回覆
967 Like 122 Dislike
咁你知道咪講下
唔通個個好似你咁咩

FC從來得一個

新個個叫FP 不過好奇橫掂都搶嚟做 點解唔搶埋fc個名
咁即係你知唔知咩事先
講一D 唔講一D 係到抹黑
玩到咁大好難唔知

不過如果你話我抹黑蛋,唔好意思,從來都無咁嘅意思
咁我又想問,其實個FC乜都無,FC有乜用😂😂
我見由頭到尾得30個post
要人課金既post多過阿蛋啲相😂😂😂
蛋啲fans好有錢?
呢個我好似睇過喎
FC叫阿蛋錄個音出咩USB
叫人課金課得最多就可以有隻錄音USB✌🏻
仲要事先無同蛋溝通過
收皮啦lolly talk 成班mk 妹臭雞 落蘭溝完仔第日又繼續扮清純扮cute 驗下個閪有無菌啦
係囉仲有咩用,我都好想知

做乜粒星都唔理 仲做嚟做咩

最後個句你講得啱 蛋啲fans真係好有錢
下 姐係個FC當啲蛋fans 係水魚?
咁課完金就出個巴士站燈箱?
比我係個星 我會開心咩🙃🙃
新果個官方左係新FC?
你問下

當初棄就出個story 同人割

依家半官宣咗就唔出個story 同大家講

有啲嘢講完大家都好啲啊
咩叫半官宣?唔係好明
有ivy! Candy可以不要,本身佢同so ching 2選1,但整體(跳唱)好過Candy
好似Twice多賢
係 立即unfollow ig
咩都唔解釋我當真架喇
無unfollow wo好似
終於點點解有人話老屈蛋😂😂😂
連登個個都話自己真相
連登信一世✌🏻
公道
見你咁講就去數下個ig 總數33個post 叫人課金嘅就4個 相你就自己入去數
咩叫要人課金嘅post多過蛋啲相?
不過睇表演既話
collar 真係好睇過 lt

lt 排好d 又齊d 應該可以穩坐1姐女團
你係知啲嘢不如就攞出嚟講?
睇返兩篇聲明都係話FC同蛋有提及過錄音既事
而蛋係有同意用錄音做回禮
反而係蛋冇同公司溝通
條傻鳩扮撚晒嘢乜都唔知咁 同啲黨羽口吻一撚樣 睇死佢知都唔講啦
之前條戇鳩玩家謙又係同一班人 收到啲料又上嚟放下風咁 打毒針就有份
佢係咪meimei fc啲人

到時公海拗交又拎出嚟講㗎啦

不過呢啲人上網就兇狠 現實就碌撚

Btw小心轉頭班小學雞又用你個連登名做tg名,然後覺得人哋會好驚佢哋
條撚樣係邊度人wfc
tg都係食下花生,係見班垃圾淨係識用分身單單打打,同以前單打day fc班友咪又係同一技倆,之前又係咁奶dmc,公司永遠是對的咁

可能啲分身其實係fc fp啲人嚟都話唔定 又講到好知內情咁,洗地就一班分身出嚟
我就支持女團百花齊放,但硬係有班垃圾搞到追星文化烏煙瘴氣,宜家一言唐最開心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞