lolly talk 人氣係咪已經高過 collar

544 回覆
967 Like 122 Dislike
咁點解又唔可以assume 一樣去做類比?
你都唔知一唔一樣就做類比 你冇嘢呀 返去check iq la
你都話蛋未知
姐係未知一唔一樣既case
你就assume佢唔可以一齊類比
你iq又好高?
條女粒聲唔出咗去,我無怪佢
當佢從來無入group

我係嬲佢因為新fp班友做少少嘢,就迷撚晒
離棄自己識咗咁多年嘅中同

你唔使推測我係咪當時人啦,我唔係

你無追過單嘢就唔建議懶係隱晦知道啲嘢
Collar 果首歌 製作成首歌果班友 應該係想收collar 皮 成班無唱功 仲要唱呢類型既歌
洗到熱門7
有collar呢六隻字就上架喇
忠實擁躉財政豐裕,正正就係提振社會「宅經濟」嘅機遇之一
係咪LT落咗廣告
今次好似唔見
上次五種愛好似反而有

Btw, collar果首真係上得比想像中慢
上次off/on + dance version好好多
七師傅星團
咁啱留意到蛋tg member仲小過meimei
都幾撚癲
幾時有公關之神出現拆蛋

前BB蛋
現團粉 上
蛋犧牲自己將唯粉變團粉
Respect
其實依家蛋係咪有兩個fc tg? 勁奇怪
新個個好似得幾百人 又靜 但係蛋係咪係入面?
舊個個仲有好多人 但好明顯比起之前少人講嘢
但係蛋係咪冇再入返去? 但我見應援叫人loop Youtube 都仲有
明明蛋都唔係入面仲咁有心 真心忠實fans
係有倆個,都是冇蛋的

新谷好似係official
我都唔清楚

近半個月,係呢個post先見到
發生過大單野

爬左post 同tg 谷,都係了解左d

利申有幫襯年宵同花樣女孩
Updated 一下View數

淨係有校服已屌打collar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞