lolly talk 人氣係咪已經高過 collar

544 回覆
967 Like 122 Dislike
周國賢擔當
幾時拍水著片
真心正
你話佢唔錫fans又唔係喎

唔知發生啲乜鳩,無啦啦癡晒去新個班fp 啲人

舊fc啲人乜屎都執晒,新個人係佢生日做咗少少嘢就當人哋好好

舊fc整埋燈箱整埋個蛋B號(團內第一,唯一一個有巴士應援)但又唔覺佢有咩感激舊fc

有時有啲嘢門面功夫做得好,就唔會俾人針住呢件事啦

但佢依家又毫不在乎呢單嘢喎
屌 笑撚死 啱啱電台播緊collar
講緊生肖 隻370無啦啦跳出來話自己同唔知講緊邊個都係屬虎 仲大人哋一個round
Outlook???
樣衰到難以形容
Collar要重組8變5啦!留marf/ivy/day/winka/so ching!其他88
MeiMei好似有水著相
我個人最介意係佢粒聲唔出乜都冇交代就走左tg group⋯比我既感覺係who fucking care
唔係呢單嘢爆出嚟,可能大部分人都唔知佢哋簽咗間indie界龍頭公司

人無pr 真係含得 當時簡單講一句話事情交咗俾公司處理,其實已經好多人可能都唔再深究

不過算啦,佢識咁諗就唔係黃詠霖
白卡蛋
其實就算quit gp,講一句已經爭好遠
但可能係間19公司迫呢
發行搞show就龍頭,artist management就小學雞
事發到依家幾個月,都諗唔明點解要離棄自己班識咗十年八年嘅中同老友,人哋陪你由0捱出嚟,捱到有4千幾個fans。

但另外個班識咗一年半載,幫你整少少應援,搞個應援店搞個燈箱就迷晒
人唔應該向難度挑戰 吳林峰佢又識外判am俾人
肥水不流外人田
NLF好多係sunnyidea
Candy呢?
係 我都係前排睇先知

見sunnyidea官網都有吳林峰
呢啲真係天生
Talent
覺得呢隊先係做得最長嘅實力派喎
雖然單飛味濃 因大家都好鬼有料
你好似miss左錄音單野喎
傻尻先搵朋友做fc😂😂😂
其實係新fc邊個係舊fc
完全分唔到,淨係見到一個fc乜都無
另外果個page好L多相
如果舊果個都keep住跟足晒活動 咁阿蛋都抵屌既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞