[渠佬請入]究竟廚房鋅盆渠可唔可以倒滾水?

220 回覆
292 Like 10 Dislike
話倒熱水整熔啲手足係咪冇睇過cfu chan平時點燒啲膠喉?
其實你依d人真係狗都不如
執人口水尾當自己有料
番去睇姆明啦垃圾

玻璃膠都講得出 邊夠你有料
上youtube睇c fu chan
佢整水喉通渠
佢講過倒通渠水唔可以直接倒落sink盤
要拆隔氣係隔氣個位倒
雖然唔應該係唔識 但其實玻璃膠喺work架 有時我哋做尿兜去水水壓大 油灰都未必百分百止到水架 玻璃膠填滿乾咗就包得
你去水位係岩既 但我地講緊90度45度配件就一定係pvc膠水 基本上查兩面 係完全融合左一齊 滾水過冷縮熱脹都唔會漏水
倒廁所就真係小心啦

陶瓷會熱脹冷縮
你有機會一倒落去成個馬桶爆開
你坐廁本身都養左一大團水係到
倒完落去熱極有個譜
同埋陶瓷本身高溫燒過冇咁易伸縮谷爆
睇你倒中間定倒側邊
因為塞渠其實係塞隔氣打後果D膠喉
通渠水本身臭+有腐蝕性 直接落鋅盤會蝕到有印&臭
同埋你可以睇下個隔氣 上半部先係連接去水喉 下半部係用黎裝D垃圾 姐係你直接倒落去 要填滿左個隔氣先會流入水喉到 呢個過程就哂左好多通渠水
知唔知咩叫可能
可能都唔識用番去識小學啦
同佢地講曬氣啦
唔比討論 一講出口一定要100%岩先可以講得出口,
邊有人咁傾計架,
所有理論都係有假設之後實驗架啦 佢地唔撚係既, 唔識唔可以講野

咁不如換番轉 我地傾PSY囉, 睇下班裝修佬講唔講到一句野
一講錯我就屌佢老母
平時用開咩嚟蒸嘢
唔止,仲驚你整到隔臭
D油凍左會痴住條喉
積幾年就可以塞滿條喉
建議耐唔耐落d通渠水通一通
有堆5位數内嘅咪一樣玩膠當有趣
你唔撚識就咪撚咁柒啦
排水膠喉你擰乜柒呀
可樂
自己話人狗都不如 咁撚樣係討論咩
你條柒頭講出黎啲野係直頭錯撚哂呀
已經唔係岩多岩少 係教撚錯人呀
同埋你講錯都係笑鳩你 邊有人屌你老母
我依家就真係屌你老母啦
依家個情況係你條on9 9up話psy係女人咁
係到打稻草人 翻去飲奶啦
番名學野,如果企缸去水慢可以用咩方法搞
目測應該係頭髮同洗衣機啲塵

麻煩各路大師賜教
你可能細個比你老母打到你個腦壞左 可能
玻璃膠同膠水都叫差唔多
睇黎你小學都不如啵 少少常識都冇?

日日100度滾水沖都冇野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞