烏克蘭前線坦克官兵指:面對俄羅斯T-90坦克,烏克蘭的坦克如同垃圾

175 回覆
105 Like 12 Dislike
五毛又互含
社會大學year100, 又叫"人稱小學雞",
係時事台出名五盧布
「之前已經有分析, 俄軍經過今次戰事後, 將會更強大」

笑到仆街, 我諗普京本人都唔敢講呢句
華格納 傭兵係分兩種

一種是 退役俄軍組織, 人數大約一萬幾人
一種是監獄囚犯捉來做炮灰.....人數大約四萬人
普京啲天然氣武器家陣點,國際天然氣價格升成點,天然氣強制盧布結算結成點

蛾蟈物價家陣低成點

銀聯盧布結算結成點

蛾軍啲老兵多成點,莫非你所講既蛾軍老兵係老兵薩莎
你地臭閪蚑那銀聯盧布結算結成點
華格納5萬人,4萬監躉1萬退役蛾軍
果4萬監躉死晒唔可以做主攻
前排班5毛仲打緊飛機話歐洲無天然氣就即刻收皮
而家呢
哈爾科夫,利曼, 赫爾松戰役都相繼敗走
俄佬世一
哈爾科夫,利曼, 赫爾松戰役俄佬都嬴哂
烏仔點算好
殺不死你的使你更強大
咁俄羅斯佔領咗基輔未
白卡只得呢句
本來世界天然氣供應就足夠
而家亞洲就用俄羅斯平氣, 歐洲就係亞洲國家手上轉單
只係從一個平衡去到另一個平衡

俄羅斯能源用盧布結算成點, 至少而家俄羅斯仲有錢繼續打落去

你問俄國物價前, 應該睇下歐洲物價升左幾多, 至少2022年埋單計數
俄國經濟無想像中咁差, 至少英國同俄國不相上下

係講老兵之前, 究竟你地鳩UP咁耐, 知唔知而家前線發展係點
俄佬撚會理咩
D士兵落場咋嘛,又唔係個指揮官
所以豹二先係較合適既選擇

但其實都有排訓練先可以成軍,英國呢面有幾個挑戰者二型既坦克車長係上電台講至少要六年先可以成為合格既車長,雖然我就覺得佢係計超級和平時期、由下而上咁去訓練先會有咁長既時間

我諗係武器系統既訓練上要簡化一下先得,但我依然認為直接訓練烏克蘭空軍用 f-16 f-15,再加地面部隊用 M2 夠殺。尤其係烏克蘭空軍似乎其實幾識避 S400,就連 SU25 都咁樣劈,咁樣既話先用 F-15 做突防襲擊 S400 陣地之後再地面部隊聯合出擊咁打都夠打番晒領土番黎
可能太睇小俄羅斯防空
咁烏克蘭趕晒俄佬出境未
咁俄羅斯話晒軍事第二強國 (戰前兼自稱)
區區烏克蘭3日 (俄佬自己講架) 都打唔贏, 而家都一年啦
醜唔醜D呀
有冇諗過烏克蘭背後嘅係世界第一嘅美國同緊隨其後嘅北約諸國,第一同第二本身就有明顯差距,加上後方排名嘅都加入,俄佬打唔贏好正常。不如你講下世界上有邊個國家可以頂得住世界第一嘅美國同北約諸國支援咁耐而唔撤軍繼續打
俄羅斯軍事第二其實無排錯
美國同北約唔軍援烏克蘭,烏克蘭即刻收檔
阿富汗 當年都趕走蘇聯, 不斷玩遊擊消耗戰 拖到你唔想再玩
真係血流成河呢….
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞