[托哥:買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] 車路士球迷討論區

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
學psg買包皮
Loan過嚟下季先買斷有冇得諗
玩咩
對家一直企硬120m
當人弱智?
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11601807/amp/Chelsea-offer-Benfica-87m-plus-THREE-players-Argentinas-World-Cup-star-Enzo-Fernandez.html

如搞錯請指正

一開始直接傾違約金買人,雙方傾分期
後尾軌改話部分轉會費改為球員代替
但有派個director 嚟傾
傾得即係當時至少個structure 同payment terms有得傾
如果直接即磅RC 冇野好傾啦
根本成單嘢就係托哥搞鑊晒
又多個變痴線佬
佢同vllm真係要負最大責任
係外國生活 加 光頭 人選已經呼之欲出
https://youtu.be/KMLj0hisu-o
原來領隊都係咁
收到風 柔狗黎
一開波一野抬高個上限到rc 嚇走晒所有競爭者,以為得返一對一諗住可以慢慢玩殘賓仔,點知人地唔降就搞著自己,柒到仆街

最重要個位放最後先搞,緊急要但又堅持要睇住個球員value 黎買唔想overpay,搞到個個target都唔夠錢買
似曾相識既畫面
開始接受唔會再有新簽
唔簽新中場今季尾睇黎都唔會有前四
睇咗都唔會前4啦
過錢比球證 實際啲
目標入歐協聯 做第一隊拎曬歐聯 歐霸 歐協既球隊
減乜春價
都話賓肯傾分期,但有人埋門彈弓手

搞咁耐仲想轉移視線spin走臭閪todd同vllm做錯野
55🥺
姐係下半季繼續佐做戰靶 高簡繼續傷 切已成廢人 加拉加要拉後玩自爆
Zllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞