[托哥:買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] 車路士球迷討論區

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
"If Joao Felix tells Madrid "I am happy at Chelsea, I am only going to Chelsea" then Madrid will know they have to find a way with Chelsea, "Chelsea are pretty relaxed, nowadays people forget the player decides everything"

🔗 Fabrizio Romano - Sky Italia
睇j片都唔覺有咩好j 有波入過到人係因為荷甲啲後衛廢
仲想買人補位
todd哥幾時轉會完前一個鐘先轟落去
用波好一般喎
以前高登咪一撚樣出名網絡欺凌
香港4chan咁講撚到社會賢達咁
姐係口講口賠
可能啲師奶未玩過 唔識
Guaranteed play time即係預rj實傷?
丹陽勁識波!
唔要驚喜,只要enzo
支持Todd狗最後幾個鐘一嘢rc 落下搞鳩雷狗
班馬撚之前十二月就收皮 依家過到一月唔演啦衝晒出嚟
即係可以走但只要買斷?
呢個世界就係有啲咁肉酸嘅人
If Chelsea were to trigger Enzo Fernandez's release clause at Benfica, it would cost them a total of €160M - clause and taxes combined.

🔗 César Luis Merlo - TyC Sports

有我
3️⃣
同Enzo €120m冇咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞