[托哥:買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] 車路士球迷討論區

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
好撚柒呀仆街
仲平過Caicedo
Kone+Zakharyan 算啦
Todd哥家陣真係好似當打機咁亂send啲報價出去咁
我都知都係嗰三個目標 但可唔可以傾好咗先send個報價出去
應該係口頭唔係formal bid
係傾嘅過程被reject
點樣傾好先報價
55m都拎得出去係做乜鳩
有咩問題
reject完咪再報
大家食咗盆菜未
agree都無用,照樣可以反口,真係榜到水先算
屌你老母盆菜根本就係劣食!我再講多一次,稍為有修養,有文化,稍為有人性,屌你根本就唔撚會食盆菜!食盆菜不如食麥當勞!食家鄉雞!屌你老母盆菜邊道好食啫?根本就係唔好食!你能夠做到唔難食就已經好撚叻架喇盆菜!邊道好食吖?你屌你老母問心吖,你夠膽對住燈火講話你好撚鍾意食盆菜?盆菜好撚好食?如果你夠膽講嘅你就係人渣!你就係仆街!你就過唔撚到新十五!屌你盆菜邊道好食呀由頭到尾?屌你老母擺隻龍蝦落去叫做盆菜呀?冚家鏟!擺嚿漢堡包落去吖出年!垃撚圾!屌你老母根本食盆菜...你話唔係,貪方便,費撚事煮,得。你就唔好同我講話好撚好食,我整呢個盆菜好撚好食,笑撚死人啦!你夠膽講自己啲盆菜好撚好食,講得出嚟嗰個都係冇人性呀,衰撚過共產黨呀!屌你老母!我再講多次,邊有可能盆菜好食呀?!
old 左,新個價高左一倍
睇個款似唔買
高安基係咪得罪過托
唔買既
夏季同其他大會搶rice/enzo/Bellingham
雖然我知todd點都爭到其中一個
但想呢加快d買 練半季波夾熟 下季即刻黎料
咪on9啦, UEFA咪改rule囉
等你踢到歐聯先罰
咁無論點買都會俾人罰㗎啦而家都可以話你有罪㗎
唔係冇得玩loan army咩
簽咁多點玩
用架wo
借乜野
好波
係 可以設追溯期追返轉頭
里昂會唔會夠妓爭呀
肥閪都嫌難食證明真係難食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞