[托哥:買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] 車路士球迷討論區

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
無可能,仲要本來唔駛比但條友彈弓手
米蘭比人炒到仆街,個班主仲唔肯比錢買人,到時孤寒無埋前四因小失大,比ffp 無了期狙擊
我了

哥蛇仲有冇第4個徒弟
林sir
Manchester City are interested in signing Benfica midfielder Enzo Fernandez.

Pep Guardiola has reportedly requested the signing of the 22-year-old World Cup winner. [fichajesnet]
馬體好兄弟應該ok既

何況又唔係免費
姐係擺明冬天唔賣囉
話左TMR唔得
風火輪勁一季算佢地好彩
1. 外判蛋散醫療團隊服侍球員
2. 賓菲加原本肯傾分期,但臭閪todd埋門彈弓手辣慶佢哋

維園黨唔敢直接回應嘅問題🥺🥺
屌佢老母吊高黎賣
不嬲都係呢個價,無低過一蚊無高過一蚊
Benfica 唔係一早買咗幾個人
依家正常估計係Caicedo同Enzo二擇其一(再)出bid
Caicedo都100m咁不如直上enzo
但球隊依家需要Caicedo呢類球員多過Enzo
但Caicedo呢類球員法甲應該多同類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞