【MOT - 榜尾危機】列斯聯 2022/23 繼續護級討論區 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Bam 如果咁既狀態可以場場打到70分鐘就好
上面完場4連po一齊屌馬蛇
咁垃圾既戰術就算降班都實至名歸啦,下下中路地波邊有英超隊成功過
唔睇場波係正確,垃L圾,快L啲降班
我之前都講過,贏英冠榜尾就打晒飛機,返英超贏到先算啦
究竟上半場3-4條友企係左邊係咩戰術
下下彈彈波撞落人地後衛度
直情係攻唔入

睇下最近贏個幾場,唔係Summer仔照顧已經炒9左佢啦
下場輸埋畀森林炒得未?
有幾球肥毒放俾蝦走好似大力左
其實係蝦太慢 如果係夾summer 佢應該攞到
老實講
唔照顧佢好過
炒咗佢對大家都好
叫佢返5大聯賽外慢慢浸先上嚟教啦
前面兩個Son D態衰到咩咁都繼續用,用都算,明知唔得都唔早d換,蝦直頭唔撚換,R19都幾唔抵自己被換落去,依家睇下新仔可唔可以改變下個形勢啦
點解唔出Rutter 當奇兵
我識幫馬蛇答
一定係講佢NOT FIT
貢遲先第一次換人已經知道我地馬蛇D水平
仲有 Deserve a win
場場都講
原來世界盃之後英超未贏過
FOCUS ON NEXT MATCH
Marsch's reaction: The group is disappointed. They felt they played well and wanted to be rewarded with the points. But for me, I've been really focusing on performances, tactical clarity, individual confidence - and for me it's clear that we're moving in the right direction.

bingo嚟啦各位
Tactical clarity
就係亂鳩咁嚟
佢係咪每場求其有幾球中龍刷到數據交到差就好滿意
定佢都知佢隊垃圾波冇人睇睇數據好似射門俾人多就好似好勁
今季到依家贏四場,第一場對狼隊,第二場對車仔文迪送禮自爆,第三場對利就對家又自爆第四場就Summer仔同撚頭打救
你諗下肥毒坐左幾耐先出就知
今場守得好,又到被吹到好勁嘅前綫死火幾時先一齊勁呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞