【MOT - 榜尾危機】列斯聯 2022/23 繼續護級討論區 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
搵杜曹黎教埋呢半季都好
搵返比🐍返黎啦,到時真係降都冇咁嬲
哈辛赫圖都好吖
如果係普捷天奴就好
不過分分鐘係哈辛赫圖
個d教過強隊既好難請啦
哈辛柒頭都好
都叫半個紅牛系
佢話退休
我都想退休唔睇
我唔明點解佢仲好意思成日講佢地波打得好
原來多射門就係好?
我一路以為係入到波先叫打得好
食屎啦你
🚨 | Andrea Radrizzani and Paraag Marathe will have the key say on Marsch's future this week.

They were considering a managerial change in early January but decided against it at the time. Carlos Corberan is emerging as a potential candidate for Leeds.

[Daily Mail] #LUFC
炒未呀 dllm
快啲換比蛇徒弟Corberan啦
但聽聞佢教奧林比亞高斯時表現好差
今時今日搵未教過英超嘅嚟教同豪賭冇分別
肥普杜曹肥賓就請唔起㗎喇,得番林伯老四哈辛赫圖
好想普折天奴黎教
呢啲先係正確嘅mindset
馬殊買人唔錯, 同埋佢都應該幾得人心, 你見班球員都肯同佢搏命
但佢真係唔夠料教英超, 無論戰術上同決斷力都唔夠
好多時落後都唔見佢有咩戰術上調整, 次次都係位換位搏個球員自己靈光一閃去偷雞, 換人又唔夠果斷, 更加唔好講死球有咩板斧
如果唔係季初靠R19波追人同狀態好, 基本上呢對波攻擊力真係好差
最唔明係佢玩傳控玩左半季都係咁垃圾都唔試下變
定係佢覺得兩邊小姐打唔掂打一邊算數
耐唔耐嬴到一埸big 6 好似好威威, 但對住同級對手完全搶唔到分
一來一回成5-6分波, 上屆都話嬴形勢輸波, 今屆連個勢都冇埋, 有氣冇力咁
今星期仲有2場對曼聯,都9成0分,之後得返16場波,真係睇唔到點樣可以攞到廿分護級
上季既until we score 係夏芬拿係度carry 同gel d 靈光一閃
所以49ers依家應該好頭痕,要美國人帶隊但馬薯又零戰術

嚟緊實畀獌炒兩場,呢個星期希望佢哋可以搵定人,星期日完場就官宣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞