【MOT - 榜尾危機】列斯聯 2022/23 繼續護級討論區 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
希望兩場贏到一場好大諗頭
📰 Rodrigo faces two months on the sidelines, following an ankle injury sustained in last Saturday’s FA Cup tie against Accrington Stanley
仆街了 借走咗joffy又得返個唔知幾時傷嘅bambam
屌,又係勁fit嘅時候傷
話說dallas幾時先可以踢返
好耐無見過 幾乎已經唔記得咗佢

btw而家隊leeds真係成堆人唔同晒
我覺得解決唔到左閘個問題 隊波都係唔會好
屎漬其實唔係踢得差 但佢喺左路同隊友個化學作用唔夠大
以前a0同巴西仔喺右路;a10同蝦喺左路1212嗰種而家點都踢唔到出嚟咁
係肥毒望落似樣少少 希望艾朗臣可以踢返起
3:0 換佢出黎俾人踢傷
美國佬我屌你老母

3:0 換佢入黎
馬蛇 masterclass
唔知係咪因為咁而冇賣走蝦
Rutter Gnonto嗰啲可以替工踢正前?
Rutter 應該比較適合
馬蛇應該會出rutter+bam 劇本一定係又傷多件
對英甲贏緊3:0出落迪高然後要抖2個月,呢個麻薯真係搞笑
唔出gyabi 羅下經
出今季carry 你 仲未俾人炒既落迪高

睇得出佢fa cup 係幫佢吊命
呢個係咩造型?
Marc Roca has said he would be open to returning to La Liga in the future.

#lufc #mot #alaw ⚪️🔵🟡
降班就成隊都走啦
就算今年護到級,唔換領隊都係嘥9氣
馬薯根本唔係可以upgrade隊波嘅人
愛記打返起
幾時到我地炒教練
劇本:
今晚愛記贏波,
我列聽晚輸埋俾森林,
膠層照舊stand with Jesse
D 搬泥波真係超勁
屌你馬蛇我唔想降班啊
佢攬住fa cup 保命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞