【MOT - 榜尾危機】列斯聯 2022/23 繼續護級討論區 (19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
每一場都係唔知踢乜撚 個個追住個波撲嚟撲去 兩閘進攻力幾乎0
老細唔俾錢買人踢到咁都算
買左咁多人踢到成pet 屎
認真希望搵比蛇番黎教
玩控傳真係r晒頭 前場連埋蝦4個人有3個波未控得掂
我地個個肯定最廢 林伯都走左
唔明點解唔揾右翼拉邊
Quite honestly, Diego wasn't so easy because we know it leaves us a little bit thin in the back,” Marsch admitted during his pre-Nottingham Forest press conference on Friday afternoon. “But Diego felt that there were a couple of things happening in his personal life as well where he felt like he really needed to change.

“He and I had a good discussion and I said to him exactly that and in the end, Victor [Orta] and I gave the okay on it, based on the fact that Diego felt it was really important for him

Marsch講老蘭
又唔係好多傷兵 又唔係唔肯俾錢 班球員都有鬥心去踢
但都係搞到一鑊粥
炒麻薯未?成場我都睇唔出係咩戰術
得夏天一個打到右又唔出
見A0同Kristensen拉邊真係痴線
人腳講真唔差 adams roca都踢過德甲班霸 前面肥毒好有potential 偏偏遇上一個0戰術嘅垃圾 嘥哂
可唔可以聽日就炒
同一批人腳搵蛇教可能重有希望
戴治第一場就話到畀人知戰術嘅重要性
中場落咗半格密集防守,反擊直接啲可以跳過中場,畀列控球但入唔到final third
望就咁望聽日可以炒,唔使再畀馬薯係度呃飯食,再拖落去真係唔係辦法
希望睇到愛記換左教練既轉變,聽日起身見到個麻薯88啦
唔期望打到白禮頓咁 換個好啲嘅教頭呢隊波絕對有權排到中游甚至前半版 至少唔洗驚降班
我成日覺得班人腳唔差點解都踢到咁,而家知道了
對面拿華斯真係fit, 改期搞到冇埋3分
搵杜曹救亡啦唔該
其實仲有d乜野人選
我係佢就等多半年睇下有無強隊請好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞