[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (2) | m底必玩超難+經典

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
系列傳統黎
變左LOLI
我寧願佢keep風花個種深度, 要慳就縮D pairing
玩到今日至知出場前有得更改配置轉位!
劇情都係風花有深度啲
玩咗七章感覺主角群好遊山玩水feel
可以係邊到轉職?我打完外傳有第一個大師證,全部角色都10lv以上,打完第6章
想問下自己打完人之後有無得轉另一件裝備去入敵人回合? 定係一定要跟返打完人果件裝備?
風花故事冇頭冇尾可以幾有深度
差d 又j錯蒼并翔太
有... 睇下pin Q7...
蘿莉咪算好,驚下集會變埋呀婆
不過今集唔賣野既安娜都唔知叫唔叫佢安娜好
想問個dlc 係唔係一買 就dlc1-4都買齊? 定要續個買?
"村民"得個細路仔? 有無女村民架
用另一隻角色行埋去交換道具 再將你想裝備嗰件武器調去最上面
再過幾章開始有轉職同大師証賣,但每章都係限賣兩三個
有心想練既角色可以雪一雪先
Shit… 唔想對住男主 好撚柒
第一次打Tiki (神龍之章) 宣佈失敗告終
超難+經典 一出外傳就直入 全隊都under level
而且無為以啲龍係驚弓 無出到弓手
加上行錯路(唔覺以行咗右邊先 記錯咗Tiki喺中間)
on99咁用咗唔少回帶
最後無限增援之下用晒十次回帶

但係有信心prep好少少第二次打會過到 應該唔使打主線/外傳升lv
原來有呢招! 唔該晒
我都岩岩過左,以第7章既進度入場都打得幾辛苦,用晒十次回帶 打左3個幾鐘至過到,最後一hit仲係要靠反擊打死tiki,如果係啲卒行先我就要死人重玩,嚇到鳩都縮
Dlc 果關打到中間發現冇人杖B 用唔到傳送拎銀卡。
係咪之後有機會可以拎返?
有 等遭遇戰
劇情勁鳩 由第1章開始以經睇到o哂嘴 個人劇情又得兩句 好難投入感情落去培育 好似玩緊數字遊戲咁冷冰冰 難得個模整得咁靚 有少少浪費
冇買DLC照玩唔理
點解我唔見有依個人
打到20章
有幾段好夾硬來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞